{ Τελευταία νέα }

Ζέρβας: οι υπηρεσίες καθαριότητας συγκέντρωσαν 160 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών από τη Νέα Παραλία

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ζέρβας: οι υπηρεσίες καθαριότητας συγκέντρωσαν 160 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών από τη Νέα Παραλία

Οι υπηρεσίες καθαριότητας το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής συγκέντρωσαν 160 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.

Στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ1 ήταν καλεσμένος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφαση του περιορισμού μετακινήσεων στην Νέα Παραλία:

Η απόφαση για την Νέα Παραλία ελήφθη την προηγούμενη Κυριακή που είχε αρχίσει να ισχύει ο περιορισμός της κυκλοφορίας από την κυβέρνηση.
Οι υπηρεσίες καθαριότητας το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής συγκέντρωσαν 160 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Την Κυριακή 22 Μαρτίου, ημέρα χωρίς απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των πολιτών, η υπηρεσία καθαριότητας είχε συγκεντρώσει συνολικά 220 σακούλες σκουπιδιών.
Τέτοιο όγκο απορριμμάτων δεν αφήνουν πίσω τους όσοι γυμνάζονται, όσοι περπατάνε διότι έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή όσοι βγάζουν το κατοικίδιό τους. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν καταλήξαμε με τον Περιφερειάρχη αυθαίρετα σε ένα συμπέρασμα γιατί θέλαμε να επιβάλουμε έναν περιορισμό στην Νέα Παραλία.
Η Νέα Παραλία είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο παραμένει κλειστή όλο το 24ωρο.
Η Θεσσαλονίκη αλλά και η χώρα μας πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αυτήν την εξαιρετική απόδοση που έχουμε σαν πόλη και σαν χώρα πρέπει να την διαφυλάξουμε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ1

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ