{ Τελευταία νέα }

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Κλήθηκε να καταθέσει άντρας που φέρεται να είχε σχέση με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

Τι υποστηρίζει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Κλήθηκε να καταθέσει άντρας που φέρεται να είχε σχέση με τη φοιτήτρια του ΑΠΘΥπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Κλήθηκε να καταθέσει άντρας που φέρεται να είχε σχέση με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

H άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα εκβιασμού φωτογραφιών και ενός ροζ βίντεο.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να εντοπίσουν άνδρα που φέρεται να διατηρούσε σχέση με την άτυχη φοιτήτρια για μικρό χρονικό διάστημα.
Κλήθηκε να δώσει ανωμοτί κατάθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις. Στο σπίτι του είχαν κάνει έφοδο και αστυνομικοί. Κατασχέθηκαν υπολογιστές, κινητά και υλικό που ίσως δώσει πολύτιμα στοιχεία την υπόθεσης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή απευθύνει έκκληση, να κληθεί ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, μήπως και αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για την υπόθεση θανάτου της κόρης της.
 
«Θέλω όλοι οι ύποπτοι που έχουν κληθεί για την υπόθεση να τους δείξουν στον αυτόπτη μάρτυρα για να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο. Θα αναγνωρίσει το πιστεύω. Μου βγαίνει από μέσα μου. Επιτέλους να βγει η αλήθεια», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας και πρόσθεσε: «Είναι μια υπόθεση τεσσάρων χρόνων. Φτάνει πια. Είναι διατεθειμένος για οτιδήποτε. Παρακαλώ τους πάντες να τον καλέσουν άμεσα. Να του δείξουν να τελειώνουμε πραγματικά». Η οικογένεια πάντως ελπίζει ότι οι τελευταίες εξελίξεις θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της άτυχης 22χρονης.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ