{ Τελευταία νέα }

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Άγνωστοι απειλούν μέλη της οικογένειάς της. Απείλησαν να σκοτώσουν τη μητέρα της


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Άγνωστοι απειλούν μέλη της οικογένειάς της. Απείλησαν να  σκοτώσουν τη μητέρα τηςΟι εμπλέκομενοι ''άγνωστοι'' απειλούν να σκοτώσουν τη μητέρα της άτυχης Λίνας Κοεμτζή.

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, που πριν από τρία χρόνια βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου. 
Μιλώντας η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι  ένας άντρας που επέβαινε σε μαύρο τζιπ, την πλησίασε στις αρχές του μήνα στο νεκροταφείο και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της.
«Την ώρα που πήγα εκεί άνοιξε ακόμα λίγο το παράθυρο και μου κόλλησε ένα χαρτί στα μούτρα, το οποίο έγραφε "εάν δεν κλείσεις το στόμα σου, εάν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψουμε το λαρύγγι"», ανέφερε η Σταυρούλα Τομπάζη και συμπληρώνει: «Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθισα λίγο εκεί στη Γαλήνη μου που έχω ένα παγκάκι και από εκεί και πέρα πήρα μετά το δρόμο για το σπίτι μου». 
Η κ. Τομπάζη πιστεύει ακράδαντα ότι αυτές οι απειλές που δέχτηκε συνδέονται με τους ανθρώπους που οδήγησαν την κόρη της στον θάνατο. «Εγώ πιστεύω και πολύ πιθανόν κιόλας να είναι κάποιοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Γαλήνης μου», τονίζει χαρακτηριστικά. 
Δικηγόρος οικογένειας φοιτήτριας: «Απειλούν όλη την οικογένεια»
«Απειλήθηκε η κόρη και η ξαδέλφη. Έχει μια σημασιολογία η κόρη που απειλήθηκε ήταν πιο κοντά στη Γαλήνη και η ξαδέλφη ζούσε μαζί της τον πρώτο καιρό, δούλευαν και μαζί στη Θεσσαλονίκη. Άρα ο κύριος που απείλησε δεν είναι τυχαίος», ανέφερε από την πλευρά του στην εκπομπή ο Αντώνης Ξυλουργίδης, συνήγορος της οικογένειας. 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ