{ Τελευταία νέα }

Υπόθεση Γραικού: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο του Δημήτρη Γραικού

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε ανώτατη ποινή στον δράστη


Κατηγορίες: Κοινωνία

Υπόθεση Γραικού: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο του Δημήτρη ΓραικούΤην ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 47χρονο έμπορο κρεάτων για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 47χρονο έμπορο κρεάτων  για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού. Η απόφαση περί ανθρωποκτονίας από πρόθεση υπήρξε ομόφωνη από τα μέλη του δικαστηρίου, καθώς όπως επισήμανε η εισαγγελέας ο δράστης τέλεσε το έγκλημα βρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Για την ιστορία, ο δράστης είχε σκοτώσει και θάψει τον άτυχο 59χρονο άνδρα, τον Νοέμβριο του 2016, μετά από φιλονικία. Το κίνητρο της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού οφειλόταν σε οικονομική διαφορά σχετικά με αγοραπωλησία ζώων, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία.
 
Πριν αποκαλυφθεί ότι ο Δημήτρης Γραικός είχε πέσει θύμα δολοφονίας, η εξαφάνισή του είχε απασχολήσει και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη " Φως στο τούνελ".
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ