{ Τελευταία νέα }

Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές Δομοκού ο σκληρός πυρήνας της οργάνωσης

Σε ειδικά διαμορφωμένα κελιά και υπό αυστηρή επιτήρηση οι καταδικασθέντες


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές Δομοκού ο σκληρός πυρήνας της οργάνωσηςΣτις φυλακές Δομοκού θα οδηγηθούν τα καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στις φυλακές Δομοκού θα οδηγηθεί ο σκληρός πυρήνας της οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Οι καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στις φυλακές Β τύπου στο Δομοκό, οι οποίες διαθέτουν πέντε πτέρυγες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δεν θα έχουν επαφή με τους υπόλοιπους κρατουμένους. 
Πιο συγκεκριμένα, οι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα έχουν το δικό του κελί ενώ θα προαυλίζονται μόνοι τους χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Επίσης, εξετάζεται το σενάριο να μην έχουν και μεταξύ τους επαφές λόγω του ψυχροπολεμικού κλίμακος που επικρατεί στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης.
 
Οι έλεγχοι που θα γίνονται στα κελιά τους θα είναι καθημερινοί, ενώ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκονται υπό επιτήρηση.
Ακόμη και τα επισκεπτήρια που θα δέχονται θα γίνονται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ δεν θα έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν άδεια για αρκετά χρόνια.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής οι φυλακές Δομοκού θα μετατραπούν σε πειθαρχικές φυλακές, όπου θα κρατούνται άτομα που έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατία και συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις.
 
Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές του Μαλανδρίνου, εκεί όπου είχε κρατηθεί για 18 μήνες.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ