{ Τελευταία νέα }

Χαρδαλιάς για τουρισμό: Θα κάνουμε ό,τι πρέπει και όπως πρέπει για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

Χαρδαλιάς για τουρισμό: Θα κάνουμε ό,τι πρέπει και όπως πρέπει για να μην έχουμε κανένα πρόβλημαΟ Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο άνοιγμα του τουρισμού.

 
 Αναφορικά με τις πτήσεις υπενθύμισε ότι η υφιστάμενη διαδικασία, το τεστ και η καραντίνα, συνεχίζεται μέχρι τις 21 Μαΐου. Παρατήρησε πως τα δεδομένα δείχνουν μείωση, σχεδόν εξαφάνιση των εισερχομένων κρουσμάτων. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι από τις 13 Μαΐου μέχρι χθες έχουν προσγειωθεί στην Αθήνα 21 πτήσεις με 2.236 επιβαίνοντες και μόνο ένα τεστ βγήκε θετικό.
«Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα είναι ενδελεχείς για τους τουρίστες που θα φτάνουν στη χώρα από εισερχόμενες πτήσεις του εξωτερικού» ενώ σε 21 πτήσεις με 2.236 επιβαίνοντες, μόλις ένα τεστ βγήκε θετικό, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε μάλιστα ότι αυτό που θα γίνει για την ασφάλεια του ελληνικού πληθυσμού είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να παίξει με την δημόσια υγεία. Πρόσθεσε ότι ότι τα σύνορα δεν θα ανοίξουν για όλους. Επεσήμανε τέλος  ότι καθημερινά θα αξιολογούνται τα δεδομένα και όλοι θα είναι έτοιμοι την 1η Ιουλίου.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ