{ Τελευταία νέα }

Welcome to Hunkemoller' s Bra Party!


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Welcome to Hunkemoller' s Bra Party!Το Bra Party της Hunkemoller με το 3ο σουτιέν ΔΩΡΟ έχει ξεκινήσει και είστε όλοι προσκεκλημένοι!

Το Bra Party της Hunkemoller με το 3ο σουτιέν ΔΩΡΟ έχει ξεκινήσει και είστε όλοι προσκεκλημένοι! 
 
Ελάτε κι εσείς στο κατάστημα Hunkemoller που βρίσκεται στο Επίπεδο 1 του Mediterranean Cosmos και περιηγηθείτε στις νέες super φρέσκιες συλλογές!  
 
Στο κατάστημά θα βρείτε εσώρουχα σε καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα, in fashion nightwear σε παστέλ αποχρώσεις και - μιας και το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά - τα μοναδικά νέα μαγιό που σίγουρα θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά! 
 
Αλήθεια, το ξέρατε ότι το 80% των γυναικών φοράει λάθος νούμερο σουτιέν; Οι Sales Assistants της Hunkemoller είναι πάντα έτοιμες να σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό νούμερο και τύπο σουτιέν για εσάς. Αυτό είναι και το δυνατό σημείο της εταιρείας – δε σας ρωτάνε τι νούμερο φοράτε αλλά σας βρίσκουν το σωστό! 
 
 
Με πάνω από 800 καταστήματα σε 24 χώρες, η Hunkemoller αποτελεί την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εσωρούχων. Η δυνατή της σχεδιαστική ομάδα δίνει ιδιαίτερη βάση στις λεπτομέρειες που κάνουν τα προϊόντα της να διαφέρουν από όλα τα άλλα!
Σας περιμένουν λοιπόν να διασκεδάσετε μαζί τους στο Bra Party! 
Και μη ξεχνάτε… Αγοράζοντας 2 σουτιέν παίρνετε το 3ο ΔΩΡΟ! 
 
Hunkemoller
Mediterranean Cosmos
Επίπεδο 1 – Κόκκινος διάδρομος 
Τηλ. 2310 47 26 14
Facebook: hunkemollergr
Instagram: hunkemoller_gr
Twitter: Hunkemoller_GR
 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ