{ Τελευταία νέα }

Viral: Στο J2US η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο...Γαρύφαλλο (βίντεο)


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Viral: Στο J2US η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο...Γαρύφαλλο (βίντεο)

Η Βίκυ Σταυροπούλου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είχε στο μυαλό της την κοπέλα που επιμελείται την εμφάνισή της και τη λένε Γαρυφαλλιά.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου του J2US η Βίκυ Σταυροπούλου ως μέλος της κριτικής επιτροπής, ξεκίνησε το σχολιασμό του ντουέτου του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αποκαλώντας τον ... Γαρύφαλλο. Ήταν ένα άτυχο φραστικό ατόπημα για το οποίο η ηθοποιός ζήτησε πολλές φορές συγνώμη από τον τραγουδιστή.

«Τριαντάφυλλε τι ντροπή ήταν αυτό, σου ζητάω χίλια συγγνώμη» είπε η γνωστή ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US μόλις συνειδητοποίησε το λάθος και βρέθηκε σε εξαιρετικά αμήχανη θέση.

Μάλιστα η Βίκυ Σταυροπούλου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είχε στο μυαλό της την κοπέλα που επιμελείται την εμφάνισή της και τη λένε Γαρυφαλλιά. «Τώρα ζητούσα την Γαρυφαλλιά. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Συγγνώμη όντως. Έκανα βλακεία;» αναρωτήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Τριαντάφυλλο πάντως να αντιμετωπίζει χαλαρά το ζήτημα και να προσπαθεί να τη βγάλει από την άβολη θέση.Ωστόσο, τo λάθος αυτό στο J2US φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του ελληνικού twitter που «ζωγράφισε».

 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">..πάλι καλά που δεν τον είπε Μαργαρίτη!..😄😆 <a href="https://twitter.com/hashtag/j2us?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#j2us</a></p>&mdash; silgia (@silgia9) <a href="https://twitter.com/silgia9/status/1320139531706925057?ref_src=twsrc%5Etfw">October 24, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

 

 

 

 

 

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ