{ Τελευταία νέα }

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Η Γραμμή Λιανοκλάδι-Λάρισα ξανά σε λειτουργία

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια Αθήνα - ΘεσσαλονίκηΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί από την Τετάρτη 23/09, να εκτελεί τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή

Ολοκληρώθηκε σημαντικό μέρος των εργασιών  στο τμήμα της γραμμής Λιανοκλάδι-Λάρισα και στα 3 σημεία (Στύρφακα, νότια είσοδος σήραγγας Όθρυος, Παλαιοφάρσαλο).
Η διακοπή της κυκλοφορίας έγινε λόγω σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν στην υποδομή από ακραία καιρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις.

Μετά τον έλεγχο που έγινε, ο ΟΣΕ έδωσε αργά την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου το βράδυ σε κυκλοφορία τη μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα με αμφίδρομη κίνηση. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μπορεί από την Τετάρτη 23/09, να εκτελεί τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης και η λειτουργία και των δύο γραμμών.
Σταδιακά από την Δευτέρα 28/09 θα δοθεί σε διπλή γραμμή το Δομοκός-Λάρισα και έως 5/10  η πλήρης λειτουργία και των δύο σιδηροδρομικών γραμμών.

Ο ΟΣΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Οργανισμού που εργάζονται επί 24ωρου βάσεως, την ΕΡΓΟΣΕ και όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ