{ Μουσική }

Τραγουδούμε για την Ελλάδα στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

ένα μουσικό οδοιπορικό αφιέρωμα στην Ελλάδα του χρόνου, του πόνου και του φωτός!


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Τραγουδούμε για την Ελλάδα στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
Δωρεάν

Χώρος: Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Διεύθυνση: Εγνατίας 154 (εντός του ΑΠΘ), 54636
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Δημήτρης Μπάσης, Φώτης Θεοδωρίδης, Εύη Κουτσαφτάκη, Ευγενία Ξεφτέρη,
Πότε: 27/01/2020
Ώρα έναρξης: 20:00

Συναυλία με τίτλο: «Τραγουδούμε για την Ελλάδα», ένα μουσικό οδοιπορικό αφιέρωμα στην Ελλάδα του χρόνου, του πόνου και του φωτός!

H Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στο πλαίσιο υλοποίησης του θεσμού «Ε΄ Ευγένεια 2020» διοργανώνει Κεντρική Καλλιτεχνική Συναυλία  με τίτλο «Τραγουδούμε για την Ελλάδα», ένα μουσικό οδοιπορικό αφιέρωμα στην Ελλάδα του χρόνου, του πόνου και του φωτός!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8  μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Συμμετέχουν ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και οι καταξιωμένοι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Φώτης Θεοδωρίδης, Εύη Κουτσαφτάκη, Ευγενία Ξεφτέρη, Γιώργος Πουλντζακλής (ποντιακή λύρα/τραγούδι), Κωστής Κυριτσάκης (κρητική λύρα/τραγούδι).

Συμπράττουν η Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου, πατρός Θεοδώρου Τσαμπατζίδη.
 
Η εκδήλωση διανθίζεται με πλούσιο πολυμεσικό υλικό,  ψηφιακό βίντεο και φωτογραφίες καθώς και με λογοτεχνικά κείμενα που απαγγέλλει ο φιλόλογος Δημήτρης Παπαδόπουλος.

«Τραγουδούμε για την Ελλάδα»
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Δευτέρα 27-1-2020 | 8 μ.μ.
Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ