{ Παιδί }

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Με απόλυτη ασφάλεια η κατεπείγουσα αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία

από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας


Κατηγορίες: Παιδί

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Με απόλυτη ασφάλεια η κατεπείγουσα αεροδιακομιδή του 20χρονου ΗλίαΕίναι η δεύτερη φορά που ο 20χρονος Ηλίας μεταβαίνει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την πολύτιμη υποστήριξη του Γραφείου του Πρωθυπουργού, ένωσε δυνάμεις για να πραγματοποιηθεί η κατεπείγουσα αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία πρωτονίων.
 
Είναι η δεύτερη φορά που ο 20χρονος Ηλίας από τη Νεάπολη, Θεσσαλονίκης, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, μεταβαίνει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα στάθηκε δίπλα στον Ηλία και την οικογένειά του, στηρίζοντάς τους με κάθε τρόπο σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή, μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής κινητοποίησης του συνόλου του μηχανισμού του Οργανισμού αλλά και όλων των εμπλεκομένων.
 
Ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική διαδρομή για όλους μας, καθώς νιώσαμε το μεγαλείο  ψυχής που επιδεικνύει ο Ηλίας και η οικογένειά του και το θάρρος, με το οποίο αντιμετωπίζουν αυτή τη μάχη. Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας και της συνεργασίας αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι αν ενωθούμε όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
 
Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη το Γραφείο του Πρωθυπουργού και για την επιτυχή ολοκλήρωση της διακομιδής με ασφάλεια καθώς και τις ένοπλες δυνάμεις που διέθεσαν ένα αεροσκάφος τύπου C27 και το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ.
 
Η σκέψη και αγάπη όλων μας είναι δίπλα στον Ηλία. Ευχόμαστε από καρδιάς να επιστρέψει σύντομα υγιής στο σπίτι του με την οικογένειά του!

Ο Ηλίας πριν 10 χρόνια όταν ήταν μαθητής δημοτικού, είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο κεφάλι. Τότε εγχειρίστηκε στο εξωτερικό και επί έξι χρόνια με χημειοθεραπείες κατάφερε να βγει νικητής. Συνέχισε τη ζωή του, τη μαθητική του πορεία και πέρασε ακόμα και στο πανεπιστήμιο.

Δυστυχώς, όμως μετά από 10 χρόνια νέος καρκίνος απείλησε τον φοιτητή πλέον Ηλία. Αν και χειρουργήθηκε, η κατάσταση του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μη μπορεί περπατήσει και έφυγε στην Γερμανία, όπου και επιβλήθηκε σε επέμβαση. Σήμερα βρίσκεται στο δεύτερο ουσιαστικά στάδιο, για να ξεκινήσει η θεραπεία πρωτονίων.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Ηλία απευθύνουν νέα έκκληση για οικονομική βοήθεια. Τα έξοδα είναι πολλά και ανέρχονται στις 60.000 ευρώ. Με τη βοήθεια πολιτών η οικογένεια έχει συγκεντρώσει μονο τις 30.000 ευρώ.

Λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς:
GR7501722240005224097827129
SWIFT-BIC PIRBGRAA.PayPal [email protected]

Δικαιούχος Αστέριος Κουτσιμανής
Αιτιολογία Έρανος- έξοδα νοσηλείας στο εξωτερικό Ηλία Κουτσιμανή

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ