{ Εκδηλώσεις }

Το TiSFF–Thessaloniki International Short Film Festival στο 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων!

 

Κατηγορίες: Φεστιβάλ

Το TiSFF–Thessaloniki International Short Film Festival στο 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων!
Δωρεάν

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00

Πότε: 09/10/2020 - 26/10/2020
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 16.20
Τρίτη: 16.20
Τετάρτη: 16.20
Πέμπτη: 16.20
Παρασκευή: 16.20
Σάββατο: 16.20
Κυριακή: 16.20

www.e-dimitria.gr

H συμμετοχή του Thessaloniki International Short Film Festival συμπληρώνει το πρόγραμμα του 55ου Φεστιβάλ Δημητρίων με τον καλύτερο τρόπο!

Το TiSFF, το διεθνές ραντεβού δημιουργών ταινιών μικρού μήκους επιστρέφει, για 14η χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα του φεστιβάλ των 55ων Δημητρίων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το TiSSF (www.tisff.eu) δημιουργήθηκε και διοργανώνεται από τον Γιάννη Ζαχόπουλο και είναι ένα διεθνές φεστιβάλ που στόχο έχει την προβολή και προώθηση πρωτοποριακών ιδεών και τάσεων, όπως αυτές αποτυπώνονται στις δουλειές νέων δημιουργών του κινηματογράφου, οι οποίοι σε μικρής διάρκειας ταινίες, συμπυκνώνουν και καταγράφουν την πορεία του πλανήτη σε επίπεδο κοινωνικό, πολιτικό, ερωτικό, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικών οπτικών.

Φέτος, παραμένοντας σταθερά η «στέγη» νέων κινηματογραφιστών απ' όλο τον κόσμο, παρουσιάζει ένα πλήρες πρόγραμμα με 115 ταινίες Ελλήνων και ξένων δημιουργών, που θα είναι διαθέσιμες μέσα από το www.e-dimitria.gr, την ψηφιακή πλατφόρμα του Φεστιβάλ Δημητρίων, και προσβάσιμες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ένα πρόγραμμα που θα καλύψει 18 συνεχόμενες ημέρες προβολών.

Το “Electric Swan” της Ελληνίδας Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη, η πρεμιέρα του “The Invisible Boy” από τον James Fitzgerald, το “Odol Gorri” της Charlene Favier και “The Blind Turtle and the Endless Sea” της Isabella Margara είναι μόνο λίγα από τα highlights της φετινής διοργάνωσης, που -όπως πάντα- φιλοξενεί ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα προβολών.

Από 8 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2020 παρακολουθούμε διαμαντένια φιλμ μικρού μήκους από το Thess International Short Film Festival. Μπείτε στο www.e-dimitria.gr, δείτε το πρόγραμμα και «κλείστε θέση» από τώρα γιατί οι προβολές ξεκινούν!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ