{ Εκδηλώσεις }

Το θερινό σινεμά της Πρωτοβουλίας της Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου επιστρέφει!

διοργανώνει και φέτος κινηματογραφικές βραδιές στο Πάρκο Τσέπης

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Το θερινό σινεμά της Πρωτοβουλίας της Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου επιστρέφει!
Δωρεάν

Χώρος: Πάρκο Τσέπης
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πάρκο Τσέπης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 18/06/2020
Ώρα έναρξης: 20:30

Στο χώρο του Πάρκου θα βρείτε λαχταριστούς λουκουμάδες με μέλι, μερέντα και μπισκότο, μπύρες και δροσερά αναψυκτικά για την οικονομική ενίσχυση του Πάρκου.

Το θερινό σινεμά της Γειτονιάς επιστρέφει!
Δύο καλοκαίρια τώρα η Πρωτοβουλία της Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου διοργανώνει κινηματογραφικές βραδιές στο Πάρκο Τσέπης (Ιωάννου Μιχαήλ και Αγαπηνού) γεμάτες ταινίες, συναντήσεις, σκέψεις και συζητήσεις. Φέτος ξανά μαζί με την πρώτη προβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 20:30 με την ταινία «Sorry To Bother You» (2018) του Boots Riley.

Στο χώρο του Πάρκου θα βρείτε λαχταριστούς λουκουμάδες με μέλι, μερέντα και μπισκότο, μπύρες και δροσερά αναψυκτικά για την οικονομική ενίσχυση του Πάρκου.

Αυτές τις ημέρες γίνονται κατασκευαστικές εργασίες στο Πάρκο για τη δημιουργία ενός πέτρινου διαδρόμου, έτσι σε διάφορα σημεία στο χώρο υπάρχουν σκοινάκια που δεν θα πρέπει να μετακινηθούν. Ένα μονοπάτι με ρεσό θα σας οδηγήσει στα καθίσματα για την προβολή, ώστε να διασφαλιστεί η προφύλαξη της κατασκευής.

Και μια ιδέα: Σκέψου προτάσεις ταινιών που θα ήθελες να δεις σε επόμενες προβολές και μοιράσου τες μαζί μας την ημέρα της προβολής σε έναν πίνακα που θα έχουμε στην είσοδο του Πάρκου.

*Κατά τη διάρκεια προβολών θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Όπως πάντα, η είσοδος είναι δωρεάν.

Θερινό Cine «Το Πάρκο»
Πάρκο Τσέπης, Αγαπηνού - Ιωάννου Μιχαήλ,
Αγαπηνού 3, Θεσσαλονίκη 546 21

Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 20:30
«Sorry To Bother You» (2018) του Boots Riley

Υπόθεση ταινίας:
Ο Cassius Green (Lakeith Stanfield) είναι ένας Αφροαμερικανός που ζει στο Oakland, στο γκαράζ του θείου του, μαζί με την κοπέλα του, την Detroit. Στην προσπάθειά του να βρει μία δουλειά, προσλαμβάνεται από μία εταιρεία τηλεμάρκετινγκ. Ενώ αρχικά όλοι του κλείνουν το τηλέφωνο, ο συνάδελφός του ο Langston, θα τον συμβουλέψει να μιλάει με την λευκή φωνή που κρύβει μέσα του. Όταν υιοθετήσει την λευκή φωνή, αυτομάτως θα αρχίσει να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία ως πωλητής. Τότε θα μπει στο κύκλο των Power Callers, των πιο επιτυχημένων πωλητών, με τα πράγματα να ξεφεύγουν από κάθε φαντασία στο τι επιδιώκουν να κάνουν.

Η ταινία μιλάει για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, μιλάει για το τι συνέβαινε πριν από 10 χρόνια, και για αυτό, που δυστυχώς, θα συμβεί και 10 χρόνια μετά, εκτός και αν γίνει κάτι μεγάλο. Για να γίνει ουσιαστική αλλαγή, συνεχίζει, πρέπει να δουλέψουμε μέσα στο σύστημα, ακόμα και αν ο τελικός στόχος είναι να το ανατρέψουμε» καταλήγει ο σκηνοθέτης σε δηλώσεις του στο Bustle.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ