{ Θέατρo }

Το Θέατρο της Δευτέρας, στο ραδιόφωνο του Alte Fablon

20.01.2020 Η πινακοθήκη των ηλιθίων, του Νίκου Τσιφόρου


Κατηγορίες: Θέατρο

Το Θέατρο της Δευτέρας, στο ραδιόφωνο του Alte Fablon

Χώρος: Alte Fablon
Διεύθυνση: Φιλίππου 71, 54635
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Alte Fablon
Τιμή: από 0.00

Πότε: 20/01/2020
Ώρα έναρξης: 20:00

Κάθε Δευτέρα, στις 21.00 μαζευόμαστε στο καφέ του Alte Fablon και απολαμβάνουμε τον ήχο και την αίσθηση των μεγάλων θεατρικών έργων.

Κάθε Δευτέρα, στις 21.00 μαζευόμαστε στο καφέ του Alte Fablon και απολαμβάνουμε τον ήχο και την αίσθηση των μεγάλων θεατρικών έργων. Ανακαλούμε, ταξιδεύουμε, ονειρευόμαστε, γελάμε, συγκινούμαστε με τις φωνές των μεγάλων ηθοποιών μας και με τις ιστορίες που αποτελούν την Ιστορία μας.
Είσοδος ελεύθερη.
Αρκεί να είστε στην ώρα σας και να τηρείτε ευλαβικά την ησυχία που αρμόζει στις στιγμές αυτές.
Σας περιμένουμε!

Το Θέατρο της Δευτέρας, στο ραδιόφωνο του Alte Fablon
20.01.2020
Η πινακοθήκη των ηλιθίων,
του Νίκου Τσιφόρου


Ακούγονται οι ηθοποιοί
Δημήτρης Χορν, Μαίρη Αρώνη, Ανδρέας Φιλιππίδης, Νάντια Χωραφά, Διονυσία Ρώη, Ζώρας Τσάπελης, Τίτος Βανδής, Νάσος Κεδράκας, Άννα Λώρη, Θεόδωρος Έξαρχος.
Σκηνοθεσία: Ίων Νταϊφάς

Λίγα λόγια για το έργο.
Η Αλίντα Πασκουάλε και ο Αντρε Ντεντιέ, παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, ειδοποιούνται ότι είναι κληρονόμοι του άγνωστου και στους δυο Ιωσία Τέρινγκτον. Ταξιδεύοντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να πάρουν την κληρονομιά, γνωρίζονται στο πλοίο και ερωτεύονται, παντρεύονται και πιστεύουν ότι θα συγκληρονομήσουν. Όταν όμως απροσδόκητα εμφανίζεται ο ονειροπόλος κύριος Τέρινγκτον και απαιτεί να χωρίσουν προκειμένου να πάρουν χρήματα, αρνούνται αποδεικνύοντάς του ότι ο έρως υπερτερεί του συμφέροντος και καταδικάζοντας αυτόν που ήθελε να αποδείξει την ηλιθιότητα των ανθρώπων, την οποία ταύτιζε με τα οικονομικά συμφέροντα, τον αναγκάζει να παραδεχτεί τη δική του ηλιθιότητα.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ