{ }

Το Street Outdoors στο λιμάνι


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Το Street Outdoors στο λιμάνι

Χώρος: Παλιό Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 1, 54624
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Παλιό Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 5.00

Πότε: 09/06/2019
Ώρα έναρξης: 16:00

Το Street Outdoors επιστρέφει και σε συνεργασία με την Chicness, παρουσιάζουν ένα μοναδικό day party στον πιο αγαπημένο χώρο της Θεσσαλονίκης, στο Λιμάνι.

Την Κυριακή 09 Ιουνίου, Street Outdoors και Chicness ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο πάρτυ. Το μεγαλύτερο open air party του καλοκαιριού επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με 8 καλλιτέχνες σε 5 διαφορετικά DJ acts, με την μουσική να ξεκινάει στι 4 το μεσημέρι και να κρατάει μέχρι αργά το βράδυ.
Το  Street Outdoors στο Λιμάνι θα εκτείνεται σε υπάιθρια τοποθεσία στην Προβλήτα 2 του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με open air stage και καλεσμένους DJ τους Ιταλούς Marvin & Guy, τον Ολλανδό Masalo, τον Milo Spykers από το Βέλγιο, και τους Έλληνες Street Out-doors Soundsystem και Designer.

Street Outdoors στο Λιμάνι
Κυριακή 09 Ιουνίου 2019
Προβλήτα 2, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ώρα έναρξης: 18.00
Ώρα λήξης: 01.00
Eίσοδος από την Κεντρική Πύλη του Λιμανιού, Κουντουριώτου και Σαλαμίνος, καθώς και από την είσοδο επί της Λεωφόρου Νίκης και Ναυάρχου Βότση.

Στην Προβλήτα 2 μπορείς να έρθεις εύκολα με τα πόδια,  την αστική συγκοινωνία ή το αυτοκίνητο σου, αλλά εμείς σου προτείνουμε νa έρθεις με ένα πατίνι Lime, τον smart mo-bility partner του Street Outdoors στο Λιμάνι. Πάρτε ένα πατίνι και ελάτε στο πάρτυ, κατεβάζοντας το Lime app στο κινητό σας και κάνοντας χρήση του κωδικού STREETOUTDOORS2019 που προσφέρει δωρεάν ξεκλείδωμα και θα είναι ενεργός απο τις 16.00 έως τις 21.00 κατά την ημέρα του event.

Και αν δεν σου αρκεί μόνο η δωρεάν μεταφορά, αγοράζοντας τα εισιτήρια σας online μέσω viva.gr ή μέσω ενός καταστήματος Seven Spots ή WIND, μπαίνεται στην κλήρωση για ένα τριήμερο ταξίδι στο Βερολίνο, με δωρεάν διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια, προσφορά του Caravel Travel.

Εισιτήρια: 5 ευρώ (προπώληση), 7 ευρώ (ταμείο), VIP AREA: +30 694 650 4933
Προπώληση εισιτηρίων
Online στο:

https://www.viva.gr

https://bit.ly/2HiITXi

και στα καταστήματα:
- DeviceOne (Παλαιών Πατρών 19)
- ZERO GRAVITY (Τσιμισκή 115, Ναυαρίνου)
- Σαββίκος (Πλατεία Αριστοτέλους)
- Manoir (Κατούνη 31)
- Plaisir Cafe - Patisserie Panorama (Κομνηνών 14, Πανόραμα)
- Seven Spots (Πανελλαδικά)
-    WIND (Πανελλαδικά)
 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ