{ Τελευταία νέα }

Tο νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Tο νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη

Tο νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη σκεφτεί και οργανώσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.
 
Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αγαπήσει πολύ την Άνδρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Secret των Παραπολιτικών, η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει να κινείται προς την επέκταση των επιχειρήσεων τους στο όμορφο νησί, όπου διατηρούν ήδη με μεγάλη επιτυχία στα Άχλα ξενοδοχειακό συγκρότημα.
 
Αρκετά Σαββατοκύριακα, τώρα, η παρουσιάστρια πραγματοποιούσε ξαφνικές εξορμήσεις στο «νησί της καρδιάς της» αφού με δική της πρωτοβουλία δημιουργήθηκε εκεί ένας όμορφος κήπος όπου η ίδια απολαμβάνει την αγροτική ζωή φυτεύοντας σχεδόν τα πάντα.
Σύμφωνα με το Secret, η Ελένη Μενεγάκη εδώ και αρκετό καιρό αναζητά τον κατάλληλο χώρο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, που θα σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή. Έναν χώρο εστίασης, δηλαδή, όπου θα μπορεί να απολαμβάνει ο πελάτης ροφήματα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα, αλλά και φρέσκα πιάτα. Κάθε της βήμα είναι πολύ προσεχτικά σχεδιασμένο, γι' αυτό δεν βιάζεται να υλοποιήσει αυτή την ιδέα. Επιθυμία της είναι ο χώρος να είναι παραθαλάσσιος και κεντρικός, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ