{ Εκδηλώσεις }

Το να Γελάς και να κάνεις τους άλλους να Γελούν είναι Τέχνη - συντονιστείτε μαζί μας

θα σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του, ώστε να βιώσετε το Γέλιο χωρίς αιτία.


Κατηγορίες: Διαλέξεις - Συζητήσεις - ομιλίες

Το να Γελάς και να κάνεις τους άλλους να Γελούν είναι Τέχνη - συντονιστείτε μαζί μας
Δωρεάν

Χώρος: Be Alive Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Κωνσταντινοπολίτικα, 55535
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Be Alive Θεσσαλονίκη


Την Κυριακή 3 Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου. Συνδεθείτε μαζί μας μέσω της Πλατφόρμας του ΖΟΟΜ στις 18:30μμ - Be Alive Θεσσαλονίκη

Το Γέλιο είναι μεταδοτικό. Το χασμουρητό είναι μεταδοτικό. Η θλίψη είναι μεταδοτική. Ο φόβος είναι μεταδοτικός. Η Χαρά είναι μεταδοτική. Αν δείτε κάποιον να γελάει θα γελάσετε και εσείς. Κάποια στιγμή θα γελάσετε. Όση αντίσταση και να προβάλετε, θα γελάσετε. Αυτό οφείλεται στους νευρώνες καθρέφτες και την λειτουργία του εγκεφάλου μας. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.
Κάποιοι άνθρωποι περνάνε όλη τους τη ζωή γελώντας και κάνουν και τους άλλους να
γελάνε. Αυτοί κάποιες φορές στη ζωή τους κλαίνε.

Κάποιοι άνθρωποι περνάνε όλη τους ζωή κλαίγοντας και κάνουν και τους άλλους να κλαίνε. Αυτοί κάποιες φορές στη ζωή τους γελάνε. Αν είστε ένας άνθρωπος που κάνετε τους άλλους να γελάνε, πάλι θα έρθει η ώρα κάποια στιγμή να κλάψετε.

Το να Γελάς και να κάνεις τους άλλους να Γελούν είναι Τέχνη. Η Τέχνη του Γέλιου. Δεν είναι και πολύ εύκολο, πιστέψτε με. Για να κάνετε τους άλλους να γελούν χρειάζεται να συντονίζεστε μαζί τους. Να συντονίσετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Να είστε μόνο στην παρούσα σας στιγμή, παρόντες. Συγκεντρωμένοι και συγχρονισμένοι μαζί τους.

Η Ζωή ξεκινά σε μια στιγμή. Η Ζωή τελειώνει σε μια στιγμή.
Σκεφτείτε την Ζωή σας σαν το μεγαλύτερο αστείο. Ακόμη και όταν σας έρχεται να κλάψετε σκεφτείτε το κλάμα σας σαν το μεγαλύτερο αστείο. Της μιας στιγμής. Το κλάμα σας είναι τόσο πρόσκαιρο. Δεν μπορείτε να κλαίτε συνεχώς, τα δάκρυα στεγνώνουν.

Μπορείτε όμως να γελάτε συνέχεια. Γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να γελάτε. Γελάτε δυνατά ή σιγανά, από μέσα σας ή χαμογελάτε. Γελάτε με τα μάτια, με το σώμα σας, γελάτε σιωπηλά.
Δεν κουράζεστε ποτέ να γελάτε. Δεν κουράζεστε ποτέ να παίρνετε τη Ζωή σας στα σοβαρά, Γελώντας.
 
Την Κυριακή 3 Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου. Διαφορετική αυτή τη χρονιά. Εμείς οι άνθρωποι του Γέλιου, που κάνουμε τους άλλους να γελούν, θα σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του, ώστε να βιώσετε το Γέλιο χωρίς αιτία.
 
Την Κυριακή 3 Μαΐου συνδεθείτε μέσω της Πλατφόρμας του ΖΟΟΜ (Δωρεάν) στις 18:30μμ. Αφού έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα, εισάγετε: Meeting ID: 246 184 6011 password 662072 και θα βρεθούμε όλοι μαζί για μια υπέροχη γιορτή του Γέλιου.

Γράφει η Ηλιάνα Κυνηγοπούλου

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ