{ Εκδηλώσεις }

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο «βάφεται» ροζ!

προβάλλοντας το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο «βάφεται» ροζ!
Δωρεάν

Χώρος: Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο
Διεύθυνση: προέκταση Αγ. Δημητρίου , 54636
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο
Τιμή: από 0.00

Πότε: 21/10/2020
Ώρα έναρξης: 20:00

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο θα «βαφτεί» ροζ, προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, με το ροζ χρώμα να υπενθυμίζει στις γυναίκες την αναγκαιότητα της πρόληψης.
Για πρώτη φορά το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο συμμετέχει ενεργά στον αγώνα που γίνεται για να πειστεί το σύνολο των γυναικών ότι η πρόληψη σώζει ζωές και μπορεί να καταπολεμήσει και να νικήσει τον καρκίνο του μαστού. Ο αθλητισμός, η υγιεινή διατροφή και η διεξαγωγή τακτικών ιατρικών εξετάσεων αποτελούν το τρίπτυχο της υγείας κάθε ανθρώπου.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 20:00 το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο –από την πλευρά της οδού Αγίου Δημητρίου- με την χρήση ειδικού φωτισμού θα «βαφτεί» ροζ, προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

«Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο αποτελεί ορόσημο για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η πρόληψη είναι σημαντική και μπορεί να αποτρέψει σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος του μαστού. Ο αθλητισμός μεταφέρει το μήνυμα «ακυρώνουμε τον καρκίνο - cancel cancer», δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Καλυψώ Γ. Γούλα.
Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας που τηρούνται, η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία πολιτών. Ευχόμαστε όμως ο φωτισμός που θα είναι ορατός από μεγάλη απόσταση να πετύχει τον στόχο του και να αποτελέσει σημείο αφύπνισης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ