{ Μουσική }

Το Ηλιοδρόμιο στη Ζώγια


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Το Ηλιοδρόμιο στη Ζώγια

Χώρος: Ζώγια
Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 54, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ζώγια
Τιμή: από 10.00
Ποιοι: λιοδρόμιο
Πότε: 16/05/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Την Πέμπτη 16 Μαίου υποδεχόμαστε στην Ζώγια το «Ηλιοδρόμιο» Live και θα ?ναι σίγουρα σα να καλοκαιριάζει απότομα μέσα από τις μουσικές.

Την Πέμπτη 16 Μαίου υποδεχόμαστε στην Ζώγια το «Ηλιοδρόμιο» Live και θα ?ναι σίγουρα σα να καλοκαιριάζει απότομα μέσα από τις μουσικές.

Το Ηλιοδρόμιο είναι μια ομάδα μουσικών που τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργεί τον δικό της μουσικό κόσμο συνθέτοντας Μουσική και μελοποιώντας Ποίηση, έχοντας ως αφετηρία τις παραδοσιακές μουσικές τις Μεσογείου, την κλασική αλλά και την ροκ μουσική. Η ομάδα έχει στο ενεργητικό της πλήθος συναυλιών με σημαντικότερες τη συμμετοχή́ στο Houdetsi Music Festival (2013), στο Μουσικό Χωριό (Αγ. Λαυρέντιος, Πήλιο 2014), συναυλία στο Art Base (Βρυξέλλες 2015), στο φεστιβάλ Παρά θιν ́αλός (2017) κ.α..

Με την επικείμενη δεύτερη δισκογραφική δουλειά να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο πριν την κυκλοφορία το Ηλιοδρόμιο εμφανίζεται στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της Ζώγιας. “Τραγουδάμε για να βρεθούμε πιο κοντά στους ανθρώπους και για να λιγοστέψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από την Αλήθεια, τον Εαυτό μας και τον Κόσμο.”

Το Ηλιοδρόμιο αποτελούν οι:
Στέλλα Καμπουρίδου | καβάλ Ηλίας Σαρηγιαννίδης | λαουτάρ, σύνθεση, ενορχήστρωση Γιάννης Πούλιος | βιολί Δάνης Κουμαρτζής | κοντραμπάσσο Φοίβος Αποστολίδης | κρουστά

Φιλική συμμετοχή: Στέφανος Σεκέρογλου | βιολί Αλέξανδρος Κούστας | τραγούδι

Ηχοληψία: Άρης Αλβανός


Ιnfo:
Πέμπτη 16 Μαίου
Ηλιοδρόμιο Live
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 21.00
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243 459
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό και 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ