{ Χώροι }

Τι... φάση;! - μεζεδοπωλείο

 

Κατηγορίες: Φαγητό, Ποτό, Διασκέδαση

 Τι... φάση;! - μεζεδοπωλείο

Χώρος: Τι... φάση;! - μεζεδοπωλείο
Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων 36 - Πλατεία Αντιγονιδών, 54630
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Τι... φάση;! - μεζεδοπωλείο

Τι...φάση;! το μικρό κουτούκι της Φανής, μεζεδοπωλείο με γευστικό φαγητό, εξαιρετικές μουσικές επιλογές, ωράριο λειτουργίας καθημερινά εκτός Δευτέρας

Σε ένα διατηρητέο κτίριο, ανάμεσα σε δυο κομβικά και ιστορικά σημεία της Θεσσαλονίκης, το Διοικητήριο και τον εγκαταλειμμένο ναό της Αφροδίτης, η Φανή, η ψυχή πίσω από το μεζεδοπωλείο "τι... Φάση;!", με τη βοήθεια των φίλων της έχει διαμορφώσει με πολλή αγάπη, ζεστασιά, χρώμα και πάνω από όλα θετική ενέργεια, ένα μικρό κουτουκάκι με βασικό σκοπό να κάνει τους επισκέπτες του να χαμόγελούν και να ψυχαγωγούνται. 
 
Ψυχαγωγία στο "Τι... Φάση;!", σημαίνει ανεπανάληπτα γευστικό φαγητό, εξαιρετικές μουσικές επιλογές, παιχνίδια - γιατί όπως δηλώνει η Φανή "εμείς επιλέγουμε να μείνουμε για πάντα παιδιά" και φυσικά καλή παρέα. 
 
Εκεί θα δοκιμάσεις τσεγκενέ μπερέ από τον ακριτικό Έβρο, φασόλια μαγειρεμένα με μυρωδάτο γαρίφαλο, σπιτικό γύρο και τηγανιά κοτόπουλο που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει και πολλές άλλες χειροποίητες γεύσεις. Φυσικά, το καλό φαί συνοδεύεται με καλό γλυκόπιοτο κρασί και αποστάγματα όπως τσίπουρο, ούζο και ρακή. 
 
Και όσο βρίσκεσαι στο χώρο, μην εκπλαγείς αν έρθει κάποιος και σε ρωτησει αν θέλεις να πάρεις μέρος σε κάποιο παιχνίδι, άλλωστε εκεί όλοι έχουν την ευκαιρία να νιώσουν μέρος μιας μεγάλης παρέας 

τι φάση;! μεζεδοπωλείο
τηλέφωνο 2313027187
FB: ti.fasi.thess
 
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα: κλειστά, 
Τρίτη 16:00-00:00
Τετάρτη 13:00 - 00:00
Πέμπτη 13:00 - 00:00
Παρασκευή 13:00 - 00:00
Σάββατο 13:00 - 00:00
Κυριακή 13:00 - 00:00

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ