{ Εκπαίδευση }

Θριάμβευσαν στις πανελλαδικές οι μαθητές της Κοζάνης - πρώτος των πρώτων ο Δημήτρης Βόγδου


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Θριάμβευσαν στις πανελλαδικές οι μαθητές της Κοζάνης - πρώτος των πρώτων ο Δημήτρης ΒόγδουΟ Δημήτρης Βόγδου, από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, φαίνεται πως είναι ο πρώτος των πρώτων σε τελική βαθμολογία (μόρια) των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων,

Ο Δημήτρης Βόγδου, από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, φαίνεται πως είναι ο πρώτος των πρώτων σε τελική βαθμολογία (μόρια) των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους των τεσσάρων Λυκείων της πόλης.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Kozanimedia.gr ο διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Μπάμπης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Βόγδου συγκέντρωσε 19253 μόρια και θα εισαχθεί, φυσικά, στη σχολή της επιλογής του. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας (έχει άλλα τέσσερα αδέρφια), με καταγωγή από τον Κρόκο, ο Δημήτρης έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς καν να κάνει μαθήματα σε κάποιο ομαδικό ή ιδιαίτερο φροντιστήριο.
 
Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Η πορεία προς τις πανελλαδικές περιβάλλεται από έναν μύθο, έτσι; Η ατελείωτη κούραση, το διάβασμα, να ξεχάσεις οτι ζεις και όλα τα συναφή. Θαρρώ πως είναι επιλογή μας ενίοτε πως θα διαχειριστούμε την κάθε πρόκληση. Και οι Πανελλήνιες είναι μέχρις στιγμής η μεγαλύτερη.
 
Στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης ο Τάσος Παπαδόπουλος συγκέντρωσε 19114 μόρια, ενώ περί τους 20 υποψήφιους συγκέντρωσαν πάνω από 18000 μόρια.
 
Στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης πρώτη είναι η Ευαγγελία Καρβέλλα με 19000 μόρια, καταφέρνοντας την εισαγωγή της στη Νομική ενώ στο 2ο ΓΕΛ πρώτευσε η Αναστασία Κουσίδου, με πρώτη επιλογή της την Ιατρική
 
Στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης η Ελένη Αναγνώστου με 18904 συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ