{ Τελευταία νέα }

Θρηνεί η μητέρα του 11χρονου και ζητεί τιμωρία αυτών που του έδωσαν ηλεκτρικό πατίνι

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θρηνεί η μητέρα του 11χρονου και ζητεί τιμωρία αυτών που του έδωσαν ηλεκτρικό πατίνιΗ μητέρα του, μίλησε στο Mega, ζητώντας την τιμωρία εκείνων που έδωσαν το ηλεκτρικό πατίνι στον ανήλικο γιό της.

Συγκλονίζει με τον θρήνο της η μητέρα του 11χρονου: «Σκότωσαν το παιδί μου! Του έδωσαν πατίνι για 5 ευρώ…»

Η κατάσταση της υγείας του 11χρονου, από την αρχή, ήταν πολύ κρίσιμη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Το μικρό αγόρι τραυματίστηκε την ώρα που έκανε ηλεκτρικό πατίνι στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το βράδυ της Πέμπτης, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων όπου νοσηλευόταν σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η μητέρα του, μίλησε στο Mega, ζητώντας την τιμωρία εκείνων που έδωσαν το ηλεκτρικό πατίνι στον ανήλικο γιό της.
 
«Του δώσανε το πατίνι για 5 ευρώ. Δίνουν και στα άλλα μικρά παιδιά, σκοτώσανε το παιδί μου. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθούν. Σήμερα πέθανε το παιδί μου, αύριο – μεθαύριο κάποιος άλλος. Το μαγαζί ήταν ανοιχτό μέχρι χθες. Πρώτον, είναι απαγορευμένο από το κράτος. Δεύτερον πως έδωσε το πατίνι σε ένα 11χρονο, χωρίς κράνος χωρίς να είναι δίπλα η μητέρα του. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθεί βαριά»

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ