{ Τελευταία νέα }

Την απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιπατητική ζώνη της Α. Τρίτση εξετάζει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Την απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιπατητική ζώνη της Α. Τρίτση εξετάζει ο Δήμος Κορδελιού ΕυόσμουΟ Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στην περιπατητική διαδρομή της οδού Α. Τρίτση.

Στη λήψη μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην περιπατητική διαδρομή της οδού Α. Τρίτση προσανατολίζεται ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης των κινδύνων διασποράς του κορωνοϊού, λόγω της αυξημένης κίνησης πεζών, περιπατητών και αθλούμενων που παρουσιάζεται στην εν λόγω ζώνη.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς σύμφωνα με τις αυτοψίες κλιμακίων τόσο της Δημοτικής Αστυνομίας όσο και της ΕΛΑΣ, αλλά και τις καταγγελίες πολλών δημοτών, τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται εικόνες συνωστισμού στη διαδρομή της Αντώνη Τρίτση.

«Θα αναγκαστούμε εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να προβούμε δυστυχώς στην εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουμε το δήμο μας από κάθε εστία διάδοσης και διασποράς του ιού» τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, επισημαίνοντας ότι «Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές πρέπει όλοι να συνεργαστούμε και να επιδείξουμε συνέπεια στις οδηγίες προστασίας της δημόσιας υγείας, μένοντας στο σπίτι».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ