{ Τελευταία νέα }

Θλιβερές σκηνές σε λεωφορείο, ξύλο για τη μάσκα (video) ανάμεσα σε έναν ηλικιωμένο ΄Ράμπο΄ και ένα αγόρι

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θλιβερές σκηνές σε λεωφορείο, ξύλο για τη μάσκα (video) ανάμεσα σε έναν ηλικιωμένο ΄Ράμπο΄ και ένα αγόριΈνας μεγάλης ηλικίας άνδρας επιτέθηκε φραστικά αλλά και χτύπησε ένα νεαρό παιδί γιατί δεν φορούσε μάσκα!

Θλιβερές σκηνές διαδραματίσθηκαν  μέσα σε αστικό λεωφορείο της πρωτεύουσας όταν ένας μεγάλης ηλικίας άνδρας άσκησε βία σε νεαρό συνεπιβάτη. Ο σοβαρός διαπληκτισμός σημειώθηκε εξαιτίας της ...μάσκας. 

Συγκεκριμένα στη γραμμή 218 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Δάφνη, ένας μεγάλης ηλικίας άνδρας επιτέθηκε φραστικά αλλά και χτύπησε ένα νεαρό παιδί γιατί δεν φορούσε μάσκα!
Το θλιβερό επεισοδιο  συνεχίστηκε σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβατών  και εκτός λεωφορείου.

Η υποχρεωτικότητα της μάσκας είναι γενική - και δεν επιτρέπει εξαιρέσεις. Άλλα είναι ανεπίτρεπτη η άσκηση βίας. Αλλοίμονο αν κάθε ένας που έχει τη δύναμη, αρχίσει να την εξασκεί σε όποιον θεωρεί οτι δεν συμμορφώνεται με τις αντιλήψεις του. Αυτό ισχύει ακόμη και αν έχει το νόμο με το μέρος του. Θα μπορούσε (και έπρεπε) ο ηλικιωμένος να ενημερώσει σχετικά τον οδηγό και να απαιτήσει να κατεβεί ο απείθαρχος νεαρός. Αλλά προτίμησε μόνος του να επιβάλλει το νόμο χειροδικώντας.

 

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν η Αθανασία Παππά που κατέγραψε το επεισόδιο. Η κ. Παππά είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ