{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης στους δύο ενοικιαστές του διαμερίσματος για το πάρτι φοιτητών

Οι δύο κατηγορούμενοι δικάστηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης στους δύο ενοικιαστές του διαμερίσματος για το πάρτι φοιτητώνΠοινές φυλάκισης επέβαλλε το δικαστήριο στους δύο ενοικιαστές του διαμερίσματος - οργανωτές του παρτι που έγινε παρά τα απαγορευτικά μέτρα περί κορωνοϊού

 
Οι δύο κατηγορούμενοι, φοιτητές κι αυτοί, ένας 24χρονος Παλαιστίνιος και μία γυναίκα, 21 ετών, από τη Γαλλία, δικάστηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία, αφού νωρίτερα η εισαγγελέας ποινικής δίωξης τους απήγγειλε κατηγορίες για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών.
 
Η ποινή ανεστάλη επί 3ετία, ενώ το δικαστήριο τους τιμώρησε επιπλέον με χρηματική ποινή 200 ευρώ. Εκτός από την χρηματική ποινή τους βεβαιώθηκε από την ΕΛΑΣ διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.
 
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ύστερα από κλήσεις περίοικων στην 'Αμεση Δράση, ενώ ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα της οδού Βελισσαρίου στην περιοχή της Τριανδρίας. Όπως έγινε γνωστό, στο πάρτι συμμετείχαν, εκτός από τους ενοικιαστές, άλλοι 15 νεαροί, φοιτητές όλοι από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που ζουν στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών. Η αστυνομία επέβαλλε και σε αυτούς πρόστιμο 300 ευρώ.
 
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ