{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Πέντε κλεμμένα οχήματα εντόπισε η ΕΛΑΣ στις περιοχές των Διαβατών και της Περαίας


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Πέντε κλεμμένα οχήματα εντόπισε η ΕΛΑΣ στις περιοχές των Διαβατών και της ΠεραίαςΣτο πλαίσιο έρευνας από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Θέρμης και Δέλτα, προέβησαν σε εντοπισμό κλεμμένων οχημάτων.

Στο πλαίσιο έρευνας  από  τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Θέρμης και Δέλτα, προέβησαν σε εντοπισμό κλεμμένων οχημάτων.
 
Ειδικότερα, κλεμμένα οχήματα από περιοχές της Θεσσαλονίκης, κατάφεραν να εντοπίσουν,
κατά τη διάρκεια των ερευνών,  σε οικισμούς που βρίσκονται σε περιοχές των Διαβατών και της Περαίας. Πρόκριται για πέντε οχήματα, 4 Ι.Χ.Φορτηγά και 1 Ι.Χ.Επιβατικό τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαιρέθηκαν από τις περιοχές Κορδελιού, Χαριλάου, Μηχανιώνας, Ρυσίου και Καρδίας κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 17-08-2019.
Τα οχήματα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών συνεχίζονται.
 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ