{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένοι αλλοδαποί, προκάλεσαν φθορές στο λεωφορείο Νο 31 στο ύψος της Μπότσαρη.


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένοι αλλοδαποί, προκάλεσαν φθορές στο λεωφορείο Νο 31 στο ύψος της Μπότσαρη.Μεθυσμένοι αλβανοί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προκάλεσαν φθορές στο λεωφορείο Νο 31 στο ύψος της Μπότσαρη.

Σε δρομολόγιο του τρόμου εξελίχθηκε εχθές το απόγευμα στις 19:30 για τον οδηγό και τους επιβάτες ενός λεωφορείου του ΟΑΣΘ που εκτελούσε την διαδρομή της γραμμής 31 Βούλγαρη, όταν στο ύψος της στάσης  Μπότσαρη δυο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα ανέκοψαν βίαια της πορεία του λεωφορείου μπαίνοντας μπροστά του.
Ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει και τότε οι δυο άντρες άρχισαν να χτυπούν και να προκαλούν φθορές στο όχημα βρίζοντας, οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν απ΄το αναπάντεχο γεγονός ενώ ο οδηγός ενημέρωσε άμεσα την ασφάλεια του ΟΑΣΘ και την αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν αρχικά οι άνδρες της ασφάλειας του ΟΑΣΘ οι οποίοι επιλήφθηκαν του περιστατικού μέχρι να έρθει και η αστυνομία.
Οι δυο δράστες είναι Αλβανικής καταγωγής και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν μεθυσμένοι. Οι δυο άνδρες προσήχθησαν από την αστυνομία.
 
Πηγή Thinksimple.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ