{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό στη ΒΙΠΕΘ, ζητά ο Δήμος Δέλτα


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό στη ΒΙΠΕΘ, ζητά ο Δήμος ΔέλταΛήψη επιπλέον μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό στη ΒΙΠΕΘ, ζητά ο Δήμος Δέλτα

Επαφές με αρμόδιους φορείς είχε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να ληφθούν μέτρα αντιμετώπισης για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.
 
Η τραγική κατάληξη του εργαζομένου σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕΘ που είχε νοσήσει από κορονοϊό και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης «επιτάσσει την λήψη επιπλέον μέτρων στην περιοχή μας προς αποφυγή της διασποράς του ιού», αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης.
 
«Είναι ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη, στέλνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος. Ζητάμε να ληφθούν όλα τα μέτρα για να προστατευτούν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι του δήμου Δέλτα» τόνισε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε: «Επικοινώνησα με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ζήτησα να ληφθούν άμεσα όλα τα μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ για αυτές της περιπτώσεις. Είναι ανάγκη να θωρακίσουμε τους πολίτες μας με προληπτικά μέτρα χωρίς καμία καθυστέρηση».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ