{ Υγεία }

Θεσσαλονίκη: Δέκα κρούσματα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη


Κατηγορίες: Covid-19

Θεσσαλονίκη: Δέκα κρούσματα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑρηΜετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε τη Δευτέρα, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη βρέθηκαν άλλα εννέα.

Η ΠΑΕ Αρης είχε γνωστοποιήσει ότι παίκτης της ομάδας νόσησε και για το λόγο αυτό, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται στους αθλητικούς συλλόγους, έγιναν νέα τεστ σε όλη την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και όλων όσοι εμπλέκονται με την πρώτη ομάδα.

Βρέθηκαν συνολικά δέκα θετικά δείγματα Covid-19

Mε βάση το πρωτόκολλο υγείας που εφαρμόζει η Super League, εφόσον εντοπιστούν τουλάχιστον τρία κρούσματα στο ρόστερ μιας ομάδας, τότε αποφασίζεται η αναβολή του επόμενου αγώνα, κάτι που πλέον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβεί με το επερχόμενο παιχνίδι των «κίτρινων»
 
Με αυτά τα δεδομένα το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ (18:15) οδεύει πλέον σε αναβολή. Κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί την Τετάρτη, ενώ είναι ανοιχτό το τι θα γίνει με το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο είναι Κυριακή 1 Νοεμβρίου.
 
Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό θα υποβληθούν σε νέα τεστ, ενώ όσοι βρέθηκαν θετικοί θα παραμείνουν απομονωμένοι στα σπίτια τους, για να σταματήσει η διασπορά του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα που έχουν νοσήσει.

Υποβλήθηκαν σήμερα σε τεστ παίκτες και όλο το προσωπικό στον Άρη. Συνολικά βρέθηκαν δέκα (10) θετικοί, όπως ενημέρωσε...

Posted by YellowRadio.gr on Tuesday, 20 October 2020

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ