{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα βιασμού εις βάρος 32χρονης γυναίκας στην λίμνη Ωραιοκάστρου

Συνελήφθησαν δύο άτομα από την αστυνομία


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα βιασμού εις βάρος 32χρονης γυναίκας στην λίμνη ΩραιοκάστρουΟι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 39χρονου ημεδαπού κι ενός 40χρονου άντρα αλβανικής καταγωγής, ύστερα από την καταγγελία μιας 32χρονης γυναίκας από την Αρμενία για απόπειρα βιασμού.

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 39χρονου ημεδαπού κι ενός  40χρονου άντρα αλβανικής καταγωγής, ύστερα από την καταγγελία μιας 32χρονης γυναίκας από την Αρμενία για απόπειρα βιασμού. 
Όπως αναφέρει η αστυνομία, η γυναίκα είχε μεταβή μαζί με τους δύο άνδρες τα ξημερώματα της Κυριακής στη λίμνη Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Σε μία δεδομένη στιγμή, η γυναίκα έμεινε μόνη με τον 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος άρχισε να την θωπεύει παρά την θέλησή της. Η καταγγέλουσα κατάφερει να ξεφύγει, τρέχοντας για να κρυφτεί όπου και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.
Στη λίμνη Ωραιοκάστρου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αντρών ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και η 32χρονη γυναίκα καθώς δεν είχε νόμιμα έγγραφα διαμονής στην χώρα ενώ παράλληλα εκκρεμούσε εις βάρος της δικαστική απόφαση.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ