{ Θέατρo }

Θεατρικό workshop από τους Familie Flöz

Είσοδος ελεύθερη


Κατηγορίες: Θέατρο

Θεατρικό workshop από τους Familie Flöz
Δωρεάν

Χώρος: Labattoir, Παλιά Δημοτικά Σφαγεία
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 35, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Labattoir, Παλιά Δημοτικά Σφαγεία
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Familie Flöz
Πότε: 16/10/2019
Ώρα έναρξης: 11:00

Θεατρικό workshop από τους Familie Flöz στα Παλιά Δημοτικά Σφαγεία, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Οι Familie Flöz δημιουργούν θεατρική τέχνη με απτά υλικά, πέρα και πάνω από τη χρήση λόγου, βασισμένοι στο σκεπτικό ότι κάθε σύγκρουση εκδηλώνεται πρωτίστως σωματικά και ότι μέσω της σύγκρουσης κυοφορείται κάθε δραματική κατάσταση.

Κάθε παραγωγή τους προκύπτει μέσα από συλλογική συνεργασία και αυτοσχεδιασμό, με πρωταγωνιστικό στοιχείο τη μάσκα, της οποίας η εγγενής παραδοξότητα, δηλαδή η ιδιότητά της να κρύβει το πρόσωπο προκειμένου να αναδείξει ένα νέο πρόσωπο, αποτελεί την πεμπτουσία της μεθόδου των Familie Flöz

Η κολεκτίβα από τη Γερμανία με τις διεθνείς περγαμηνές, που επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη, εκτός από την προγραμματισμένη παράσταση πραγματοποιεί την ίδια μέρα μια σύντομη παρουσίαση μισής ώρας, ανοιχτή στο κοινό, με τίτλο «The Mask of Familie Flöz» όπου θα εξηγήσουν τη λειτουργία της μάσκας στο θέατρο τους, θα δώσουν μερικά παραδείγματα με τη συμμετοχή του κοινού και θα προσπαθήσουν να χτίσουν ένα χαρακτήρα μέσα από τη χρήσης της μάσκας.

Δείτε το πρόγραμμα των 54ων ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ

Θεατρικό workshop από τους Familie Flöz
στα Παλιά Δημοτικά Σφαγεία, 26ης Οκτωβρίου 35
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ
Είσοδος ελεύθερη

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ