{ Εκπαίδευση }

Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου

Χώρος: Alte Fablon
Διεύθυνση: Φιλίππου 71, 54635
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Alte Fablon


Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου στο Alte Fablon κάθε Τετάρτη 20:00- 23:00 πληροφορίες 231 401 4430

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου ανοίγει τις «πύλες» του και υποδέχεται όλους τους «εραστές της Τέχνης» από αυτόν τον Οκτώβρη.
 
Κάθε εβδομάδα στο τρίωρο μάθημα του, ο Δημήτρης Κρίκος μαζί με τους συνεργάτες του έχει βάλει σκοπό να μεταδώσει στους σπουδαστές του, όλο το μεράκι εξέλιξης που μπορεί να σου προσφέρει η υποκριτική τέχνη, όχι μόνο στο σανίδι, μα και στη ζωή.  Όλα εκείνα τα στοιχεία που μελετώντας τα και δουλεύοντας πάνω σε αυτά,  ανοίγουν και διευρύνουν τους ορίζοντές σου, επάνω στις θεατρικές τεχνικές και όχι μόνο.
 
Η σκηνή είναι μαγεία και πλέον ήρθε η ευκαιρία να ξεμπλέξεις από δισταγμούς, να δοκιμάσεις τα όρια σου και να ζήσεις τη χαρά που σου προσφέρει το θέατρο.
 
Συναίσθημα, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικότητα, αγάπη για τα μεγάλα κείμενα μα και τα μικρά που «καιροφυλαχτούν» στη καθημερινότητα σου είναι οι κινητήριες δυνάμεις σε μια θεατρική ομάδα που  συναντιέται τις Τετάρτες, γνωρίζοντας πως η μεγαλύτερη απόδραση από τη ρουτίνα και η καλύτερη «ψυχοθεραπεία» ήταν, είναι και θα παραμένει  το Θέατρο.
 
Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου
στο Alte Fablon
κάθε Τετάρτη 20:00- 23:00 
τηλ. 231 401 4430
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ