{ Χώροι }

The Excelsior Hotel Thessaloniki

 

Κατηγορίες: Hotel

The Excelsior Hotel Thessaloniki

Χώρος: The Excelsior Hotel Thessaloniki
Διεύθυνση: Mητροπόλεως 23 - Kομνηνών 10, 54624
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω The Excelsior Hotel Thessaloniki

The Excelsior πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, πληροφορίες, (διαμονή, συνέδρια, τηλέφωνο)

Το ξενοδοχείο The Excelsior είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία, δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους μόλις μια ανάσα από το εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της γοητευτικής αυτής πόλης στη Βόρεια Ελλάδα.
 
Το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη The Excelsior, χτίστηκε το 1924 και ανακαινίστηκε πρόσφατα εξ ολοκλήρου, διατηρώντας όμως την παραδοσιακή του πρόσοψη. Ο εσωτερικός σχεδιασμός, η διαρρύθμιση και η διακόσμηση αιχμαλωτίζουν το βλέμμα με το γούστο και την άμεμπτη αισθητική τους. Πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων, που υπόσχεται πολυτελή διαμονή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα συνέδρια, τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ που φιλοξενεί κάθε χρόνο και θεωρείται το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας. Ως εκ τούτου, είναι ένας δημοφιλής προορισμός τόσο για επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις όσο και για ταξίδια αναψυχής.
 
Η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου The Excelsior στη Θεσσαλονίκη συνδυάζει την κεντρική τοποθεσία με τις απαράμιλλες υπηρεσίες, που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό τόσο για συνεδριάσεις της ακαδημαϊκής ελίτ όσο και για εποικοδομητικές συναντήσεις εταιρειών.

 

Επικοινωνία

T: +30 2310 021 020
F: +30 2310 021 030
ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
T: +30 2310 021 005
ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
T: +30 2310 021 000

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ