{ Μουσική }

Tale of us @ Principal Club Theater

Μαζί τους οι Mathame για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Tale of us @ Principal Club Theater

Χώρος: Principal Club Theater
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 15, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Principal Club Theater
Τιμή: από 15.00
Ποιοι: Tale Of Us
Πότε: 02/03/2019
Ώρα έναρξης: 23:00

Σάββατο 2 Μαρτίου στο Principal Club Theater (FIX Area)το κορυφαίο δίδυμο παγκοσμίως στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, Tale Of Us.

Οι NON ξεκινούν δυναμικά το 2019 με την σειρά events NON Aesthetics για 17η χρονιά!
Οι βραδιές που καθιερώθηκαν με την παρουσίαση καλλιτεχνών που πρωταγωνιστούν στην σκηνή του σήμερα και του αύριο, συνεχίζονται το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Principal Club Theater (FIX Area) με καλεσμένους το κορυφαίο δίδυμο παγκοσμίως στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, Tale Of Us. Μαζί τους παρουσιάζουμε τους Mathame για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

To line up εμπλουτίζεται και με την συμμετοχή των δικών μας καλλιτεχνών από την Θεσσαλονίκη Future of Matter, Symmetric, Andreas Athineos.

TALE OF US
 To ντουέτο των Tale Of Us αποτελείται από τους Ιταλούς βιρτουόζους με έδρα το Βερολίνο, Matteo Milleri και Carmine Conte. Βρίσκονται στην ελίτ της techno τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Με εμφανίσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα stages του κόσμου, όπως Coachella, Secret Solstice, Time Warp, με την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ Nuits Sonores θεωρείται μια από τις κορυφαίες στιγμές του Boiler Room με περισσότερα από 2,8 εκατ. προβολές στο YouTube.

Αποτελούν το μεγαλύτερο όνομα της Ιταλικής σκηνής σήμερα, με κομμάτια, όπως το "Another Earth" που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ηλεκτρονικά κομμάτια των τελευταίων ετών. Οι εντυπωσιακές τους παραγωγές έχουν κυκλοφορήσει σε labels όπως Deutsche Grammophon, R&S κ.α.

To 2016 δημιούργησαν το δικό τους label, το περίφημο Afterlife, συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα θεματικά events που έχουν sold out σε όλο τον κόσμο με σταθμούς όπως Βαρκελώνη, Λονδίνο, Μεξικό σίτι, Μπουένος Αιρες, Ιμπιζα αλλά και πριν από ένα χρόνο την Αθήνα σε ένα event που η NON είχε την τιμή να συνφιλοξενήσει.

Στις κυκλοφορίες του Afterlife αντανακλάται ο ήχος του αύριο με προσεκτικά επιλεγμένες παραγωγές και υπό την καθοδήγηση των Tale Of Us  έχει καταφέρει να καθιερώσει ένα νέο πρωτοποριακό ήχο με τεράστια απήχηση.

MATHAME
Mathame είναι το πρότζεκτ των αδερφών Amedeo και Matteo Giovanelli. Ο Amedeo, ηλικίας 21 ετών, γνωρίζει πολύ καλά το dancefloor κι έχει μια βαθιά, ισχυρή αίσθηση για το τι θέλει το κοινό. Ο Matteo, ηλικίας 32 ετών, είναι η πνευματική, εσωτερική πλευρά -  παλιάς σχολής θα έλεγε κανείς – στις ανάγκες του πρότζεκτ των Mathame.
Το 2018 ήταν αναμφίβολα η χρονιά τους, αφού κατάφεραν να κυκλοφορήσουν ένα EP στην Afterlife που άγγιξε το κοινό, σημείωσε τεράστια επιτυχία και σιγοτραγουδιέται από τους απανταχού φίλους του είδους. Το “Nothing Around Us “ μαζί με τα “Fade In To You” και “22” αποτέλεσαν επισήμως το 18ο EP ενός label που από την πρώτη στιγμή έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Πέρα από την Afterlife, οι Mathame έχουν δει τις παραγωγές του να κυκλοφορούν σε labels όπως Fabric, Souvenir και Connaisseur Recordings.
Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι να παρουσιάζουμε ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα της σκηνής του σήμερα για πρώτη φορά στην Ελλαδα και το NON Aesthetics.

TALE OF US
MATHAME
FUTURE OF MATTER
SYMMETRIC
ANDREAS ATHINEOS


Τιμές εισιτηρίων
► Early bird: 15 ευρώ SOLD OUT
► Προπώληση 18 ευρώ
► Στην είσοδο : 23 ευρώ

► VIP Area:
Κρατήσεις / Reservations: 6973438168

Προπώληση Εισιτηρίων
► Online: https://goo.gl/hQG6Yb
► Πανελλαδικά από το δίκτυο καταστημάτων Public

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ