{ Θέατρo }

Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός στο Radio City Theater Music Hall

μια φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου


Κατηγορίες: Θέατρο

Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός στο Radio City Theater Music Hall

Χώρος: Ραδιο σιτυ | Radio City Theater
Διεύθυνση: Παρασκευοπούλου 9 - Λεωφόρος Βασ. Όλγας 11, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ραδιο σιτυ | Radio City Theater
Τιμή: από 0.00

Πότε: 21/10/2019
Ώρα έναρξης: 20:30

«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», μια φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, πληροφορίες, ώρες, εισιτήρια, παραστάσεις.

«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», μια φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.
To Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου ευχαριστεί θερμά την  Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τη θεατρική της ομάδα Entremosotros που θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Μ.Ρέππα - Θ.Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Αναστασίας Τσακίρη, στο κινηματοθέατρο  Radio City Theater Music Hall τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 20:30 (με ώρα προσέλευσης 20.00).
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι μια συνεργασία με το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Αντί εισιτηρίου συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, απορρυπαντικά, ειδή ευπρεπισμού, κλπ. για να καλυφθούν οι ανάγκες του Παιδικού Χωριού Πλαγιαρίου. Παρακαλούνται θερμά οι θεατές να στηρίξουν έμπρακτα με την προσφορά τους το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου που από το 1997 μέχρι σήμερα προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά και μια μεγάλη οικογένεια σε πολλά παιδάκια.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ