{ Μουσική }

ΣυνTHESS Gathering event στο Space Lab


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

ΣυνTHESS Gathering event στο Space Lab

Χώρος: Spacelab
Διεύθυνση: Μοναστηρίου 18, 54629
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Spacelab
Τιμή: από 5.00
Ποιοι: VASSIŁINA, Ανθή Κύρκου, Oktavision, Loz KeyStone
Πότε: 25/05/2019
Ώρα έναρξης: 18:30

Gathering event διοργανώνει το Space Lab στις 25/05.

Space Lab presents: Α Gathering event. ΣυνTHESS. Πολλά synths, πειραματική ηλεκτρονική μουσική, interactive visuals, analog αέρας κα party all night το Σάββατο 25 Μαϊου  2019 στο Space Lab (Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη).
Doors open: 18:30
Εισιτήριο: 5  ευρώ

The Artists:

VASSIŁINA

Mε καταγωγή απο Eλλάδα και βάση το Λονδίνο, η VASSIŁINA συνθετει κομματια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές αναφορές απο Fever Ray, FKA Twigs, Sevdaliza και Portishead. Eντονο reverb, delay και field-recodings δημιουργούν ένα ρομαντικά μελαγχολικό ηχοτοπιο, καθώς η αυτοκαταστροφή και το χάος οδηγούν το σώμα σε έκσταση.
Τον Mαρτιο του 2018, κυκλοφορησε με την Undo Records το πρώτο της EP, “In-Sōma”.

Oktavision
Το project Oktavision είναι ένα crossgenre αμάλγαμα που διασταυρώνει 8 διαφορετικά αλλά παρεμφερή μουσικά είδη. Electro, Industrial, Indie , Trip Hop, Ambient ,Shoegaze , Synth pop, Post Punk.
Πολλαπλές γωνίες – Πολλαπλές Θεάσεις – Όπως και να το δει κανείς , από το πανοπτικόν κέντρο προς όλες τις κατευθύνσεις η από κάθε γωνιά του Οκταγώνου χωριστά, το project διαμορφώνει την ταυτότητα του και τον ήχο του απο τα επιμέρους στοιχεία, τραγούδια που γράφτηκαν απλά με μια κιθάρα ή σιγοψυθιρίζοντας τα συνωμοτικά στο κινητό, περπατώντας στους δρόμους της πόλης, έπειτα ενορχηστρώθηκαν με ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά και ακουστικά όργανα με μια wall of sound – ψυχεδελική αισθητική .
Το σχήμα αποτελούν οι:
Θανάσης Αποστολίδης: lead vocals, synths, programming, guitars
Εύα Ντούρου: back vocals. synths, theremin

Ανθή Κύρκου
H Aνθή Kύρκου γεννήθηκε στα Γιάννενα & ζει στη Θεσσαλονίκη.
της αρέσει να μελετάει μουσική. μέχρι στιγμής, έμαθε να παίζει πιάνο & να τραγουδάει. Eίναι μέλος των «super stereo» & του γυναικείου πολυφωνικού σχήματος «διώνη», ενώ στο παρελθόν, συμμετείχε σε διαφόρων ειδών μπάντες & είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς.
 Tον δεκέμβρη του 2012, παρουσίασε ένα σόλο project με τίτλο «7 τραγούδια θα σας πω», βασισμένο σε διάσημα μουσικά θέματα, εκτελεσμένο με παιδικά μουσικά όργανα & παιχνίδια. Tο νοέμβριο του 2018, κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, με τίτλο «καληνύχτα φεγγαράκι», στον οποίο υπογράφει τους στίχους -στα ελληνικά & τη μουσική, με πλήκτρα -& όργανα ηλεκτρονικά. μία ανεξάρτητη παραγωγή, η οποία διατίθεται ψηφιακά & -φυσικά, σε cd. Tο σχήμα με το οποίο εμφανίζεται στις συναυλίες, αποτελείται από την ίδια _στο τραγούδι, στις λούπες & στα πλήκτρα, την Eύα Nτούρου _ στα πλήκτρα, στο θέρεμιν & στα φωνητικά, τον Θανάση Dzingovic _στην ηλεκτρική κιθάρα, στις λούπες & στο drum machine & τον Xάρη Bορεάδη _στον ήχο.

Loz KeyStone
O Loz KeyStone είναι ένας songwriter απο το Nότιο λονδίνο. H δουλειά του αφιερώνει ισόποση προσοχή τόσο στα στοιχεία ήχου και υφής της μουσικής όσο και στο περιεχόμενο της φωνής. Άμεσα, χωρίς προσχήματα, μελοδραματικός και προσγειωμένος στην καθημερινότητα, τα τραγούδια του ξεδιπλώνουν αιθέρια ηχοτοπία ριζωμένα απο τα λόγια εκμυστήρευσης και τον προσωπικό τόνο της φωνής του.

H βραδιά θα ξεκινήσει με μία performance της κολεκτίβας YPERanalysis

Dj Sets
- Vοn Kon (Konstantopoulou Katerina )
- TOTALWERK (UK)

Στον χώρο θα ύπαρχει έκθεση φωτογραφίας απo
Eleni Arletou,
Άλ - λης ιν σάϊκολαντ
Fiesta
Konstantinos Bellas
Evmorfia
Petros Petrou
Christos Terzoudis

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ