{ Τελευταία νέα }

Συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Νιγρίτας μετά από μήνυση κρατούμενου

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Συνελήφθη και δεύτερος σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Νιγρίτας μετά από μήνυση κρατούμενουΠροηγήθηκε μήνυση κρατούμενου, με την οποία υποστήριζε ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής του για να αλλάξει το περιεχόμενο κατάθεσης σε διοικητική έρευνα

Ένας ακόμη σωφρονιστικός υπάλληλος, από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής εναντίον κρατουμένου. Πρόκειται για έναν 39χρονο φύλακα που αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών. Είχε προηγηθεί μήνυση του κρατούμενου, με την οποία υποστήριζε ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής του προκειμένου να αλλάξει το περιεχόμενο κατάθεσης σε διοικητική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορούσε την παράνομη εισαγωγή αντικειμένων στους χώρους των φυλακών.

Για τον ίδιο λόγο, ο συγκεκριμένος έγκλειστος, που κατάγεται από την Αίγυπτο, είχε υποβάλλει την προηγούμενη εβδομάδα μήνυση εναντίον άλλου σωφρονιστικού υπάλληλου (41 ετών). Και στην περίπτωση αυτή ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ο υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε δικάσιμος.

Οι δύο φύλακες φέρεται να ελέγχονται στο πλαίσιο της διοικητικής έρευνας που διατάχθηκε μετά τον εντοπισμό απαγορευμένων αντικειμένων που βρέθηκαν στο εσωτερικό των φυλακών.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ