{ Μουσική }

Συναυλίες στην Αυλή: Sweat Gang Trio στο Tabya


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Συναυλίες στην Αυλή: Sweat Gang Trio στο Tabya

Χώρος: Τάμπια / Tabya
Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Μελενίκου 14Γ, 54635
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Τάμπια / Tabya
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Sweet Gang trio
Πότε: 21/06/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Οι Sweet Gang trio συνεχίζουν στις Συναυλίες στην Αυλή στο Tabya το ταξίδι που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβρη έχοντας στις αποσκευές τους το πρώτο τους demo.

Οι Sweet Gang trio συνεχίζουν στις Συναυλίες στην Αυλή στο Tabya  το ταξίδι που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβρη  έχοντας στις αποσκευές τους το πρώτο τους demo.

Γνωστά, ξεχωριστά και δικά τους κομμάτια, τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και όλο τον κόσμο, ρεμπέτικα, blues & σύγχρονα με έναν ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ τρόπο.

Θα μπορούσε να είναι το soundtrack μιας ταινίας για την αλητεία μιας αγέλης σε μια πόλη, ενός ντοκιμαντέρ για την καθημερινότητα μιας τσακαλοπαρέας από πιτσιρίκια σε μια γειτονιά, ενός ρεπορτάζ για τους καλλικάντζαρους της διπλανής πόρτας ή για τους ινδιάνους στο απέναντι μπαλκόνι, μιας έρευνας για μυστικές συντροφιές με νεροπίστολα, ρόλερ & ποδήλατα με λαμπιόνια που αλωνίζουν σε δρόμους και σε συνοικίες, μιας ιστορίας για κάποια γλυκιά συμμορία. Αν την ζήστε ακούγοντας την, ίσως δείτε πλάνα από την ταινία της δικιάς σας ζωής.

Συναυλίες στην Αυλή στο Tabya:
Παρασκευή 21 Ιούνη 2019, 9μμ
Sweet Gang Trio

Μαύρος Σκύλος
(ερμηνεία, κιθάρα)

Γιάννης Κύρμος
(κόντρα μπάσο)

Πασχάλης Ιγνατιάδης
(κρουστά)


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ