{ Μουσική }

Συναυλία του Γιώργου Καζαντζή και της Σόνιας Θεοδωρίδου στην ΕΡΤ3

«Περί μουσικής…ο λόγος» σε Α' τηλεοπτική μετάδοση


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Συναυλία του Γιώργου Καζαντζή και της Σόνιας Θεοδωρίδου στην ΕΡΤ3

Στην πρώτη τους καλλιτεχνική συνάντηση, ο Γιώργος Καζαντζής και η Σόνια Θεοδωρίδου μας ταξιδεύουν στις μικρές μουσικές τους ιστορίες

Το βράδυ της Πρωτομαγιάς, στις 22.30, θα προβληθεί σε Α' τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3, η συναυλία του συνθέτη Γιώργου Καζαντζή με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, με τίτλο «Περί μουσικής…ο λόγος», παραγωγής ΕΡΤ3 2019.

Στην πρώτη τους καλλιτεχνική συνάντηση, ο Γιώργος Καζαντζής και η Σόνια Θεοδωρίδου μας ταξιδεύουν στις μικρές μουσικές τους ιστορίες, με οργανικές συνθέσεις κι αγαπημένα τραγούδια. Τους συνοδεύουν οι εκλεκτοί μουσικοί Δημήτρης Γουμπερίτσης (κόντρα μπάσο), Χρήστος Τάσιος (κρουστά), Σάκης Λάιος (πνευστά), Στέφανος Σεκέρογλου (βιολί) και Στέλλα Τεμπρελή (τσέλο).

Σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Ωδείο της Αρχαίας Αγοράς, ο Γιώργος Καζαντζής μας γοητεύει ακόμη μια φορά με αγαπημένες δημιουργίες όπως οι «Μέλισσες», «Ήτανε αέρας», «Χειμωνανθός», «Μυστικό», «Σαν καταιγίδα», «Του έρωτα και του ουρανού», «Πνοή του ανέμου», «Φωτιά κι αλμύρα», «Πολεμιστής».

Εκείνη την βραδιά υπό το φως της πανσελήνου, η μουσική συνάντησε τον λόγο με την ποιήτρια Κική Δημουλά να διαβάζει σε βίντεο τα ποιήματά της «Πέρασα», «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», «Μαύρη γραβάτα» και «Χαίρε ποτέ» συνοδεία των κομματιών «Ανοιξιάτικη Ρομάντζα» και «Ναντίν».

«Περί μουσικής … ο λόγος»
Συναυλία του Γιώργου Καζαντζή και της Σόνιας Θεοδωριδου
στην ΕΡΤ3.
Η σκηνοθεσία είναι του Ιωσήφ Νανάκη και η διεύθυνση παραγωγής του Γιώργου Τζιρμάκη.

 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ