{ Μουσική }

Συναυλία με τον Todo από Ιταλία και τον Θάνο Καζαντζή με τον Δήμο Βρύζα

Στη συναυλία θα διατίθεται η 11η CD συλλογή του Πρώτου Ορόφου

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Συναυλία με τον Todo από Ιταλία και τον Θάνο Καζαντζή με τον Δήμο Βρύζα

Χώρος: Πρώτος Όροφος
Διεύθυνση: Ολυμπίου Διαμαντή 20, 54626
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πρώτος Όροφος
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Θάνος Καζαντζής, Δήμος Βρύζας
Πότε: 07/12/2019
Ώρα έναρξης: 22:00

To Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 21:30 ο Πρώτος Όροφος θα φιλοξενήσει για μια συναυλία τον Todo από Ιταλία και τον Θάνο Καζαντζή με τον Δήμο Βρύζα.

To Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 21:30 ο Πρώτος Όροφος θα φιλοξενήσει για μια συναυλία τον Todo από Ιταλία και τον Θάνο Καζαντζή με τον Δήμο Βρύζα.

Todo
O Francesco Zedde
είναι ιταλός ντράμερ που από το 2007 ασχολείται με την πειραματική ηλεκτρονική μουσική, noise και ambient. Είναι απόφοιτος του ωδείου του Πέζαρο (ηλεκτρονική μουσική και σύνθεση για κινηματογράφο), του ωδείου της Μπολόνια (sound design) και του Fonoprint Studio (ηχοληψία). Έχει συμμετάσχει σε 13 μουσικά σχήματα, έχει κυκλοφορήσει 6 σόλο άλμπουμ και έχει δώσει 429 συναυλίες σε 17 χώρες. Από το 2015 έως το 2018 ήταν μέλος του κινητού φεστιβάλ ??δύσκολης μουσικής?? Multidom. Διοργανώνει το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού Discomfort Dispatch. Tacet Tacet Tacet (live electronics) και Tonto (one man band grindcore) είναι οι πιο πρόσφατες σόλο δουλειές του. Είναι επίσης μέλος των Diarrheal Blast (harsch noise duo), Lampredonto (tropical noise), DRKHN (black metal) και Alaskan Pipelines (mathcore).
https://www.facebook.com/tontotontotontotonto/
https://tonto3.bandcamp.com/album/excerpts-4

Θάνος Καζαντζής (Ντραμς) / Δήμος Βρύζας (Βιολί, Εφέ)
Με βάση τα κοινά ακούσματα αλλά κυρίως την αγάπη για τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, οι δύο μουσικοί συναντιούνται περιοδικά ακολουθώντας τη μουσική στη στιγμή της δημιουργίας της. Γι?αυτούς η πειραματική μουσική, και ειδικότερα ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός, είναι μία προσπάθεια επικοινωνίας. Τίποτα δεν είναι προαποφασισμένο, υπάρχει μόνο η αρχική επιθυμία για κάθε μορφή έκφρασης μέσω της μουσικής. Το ντουέτο δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019.
https://m.soundcloud.com/dimos-vryzas/hanos-kazantzisdimos-vryzas-237 

H συναυλία θα ξεκινήσει αυστηρά στις 22:00.
Θα υπάρχει κουτί οικονομικής συνεισφοράς για να καλυφθούν τα μεταφορικά έξοδα των μουσικών.
Καλό θα είναι να φέρετε τα δικά σας ποτά μιας που στον Πρώτο Όροφο δεν λειτουργεί μπαρ.

Στη συναυλία θα διατίθεται η 11η CD συλλογή του Πρώτου Ορόφου, με κομμάτια από τα σχήματα που συμμετείχαν στις συναυλίες την περασμένη χρόνια:
https://protosorofos.bandcamp.com/album/protos-orofos-11 

Πρώτος Όροφος
Ολυμπίου Διαμαντή 20
Θεσσαλονίκη
www.protosorofos.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ