{ Υγεία }

Συναγερμός στην Αιδηψό, Σέρβοι τουρίστες θετικοί στον κορωνοϊό

 

Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Συναγερμός στην Αιδηψό, Σέρβοι τουρίστες θετικοί στον κορωνοϊόΤο ζευγάρι έφθασε στην Ελλάδα με γκρουπ 20 ατόμων, στις 4 Ιουλίου, και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της Αιδηψού.

Συναγερμός μετά από δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σε τουρίστες από τη Σερβία, στην Αιδηψό της Βόρειας Εύβοιας.  Σύμφωνα με το Lamiareport, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 50χρονος άνδρας από γκρουπ Σέρβων τουριστών αισθάνθηκε αδιαθεσία, και μετέβη στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Εκεί πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ «τους έστειλαν στο Νοσοκομείο Λαμίας μαζί με τη γυναίκα του, με ταξί, αγνοώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα». 
 
Στο τεστ που έγινε στο νοσοκομείο, με το οποίο διαπιστώθηκε ότι πράγματι ήταν φορείς του ιού. Ο άνδρας εξακολουθεί να παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και η γυναίκα είναι ασυμπτωματική. 
 
Το ζευγάρι έφθασε στην Ελλάδα με γκρουπ 20 ατόμων, στις 4 Ιουλίου, και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της Αιδηψού. Όπως ήταν φυσικό από την Πολιτική Προστασία και τη Γενική Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΣτΕ, ξεκίνησε ένας αγώνας για την ιχνηλάτηση των επαφών των δύο Σέρβων και κυρίως για να εντοπιστεί ο ταξιτζής που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ