{ Τελευταία νέα }

Συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου στη ΘεσσαλονίκηΠέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Στις 09.00 στο κτήριο του πρώην ΙΚΑ στην Αριστοτέλους, μέλη της «δημοσιοϋπαλληλικής ενότητας ΙΚΑ» θα διαμαρτυρηθούν για απολύσεις εργαζομένων.
 
Στις 10.30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν έξω από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με αφορμή υπόθεση εκδίκασης μελών του Συντονισμού.
 
Στις 18.30 εργαζόμενοι στις τηλεπικοινωνίες θα διαμαρτυρηθούν μπροστά στο ΥΜΑΘ για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
 
Στις 19.00 η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο προξενείο των ΗΠΑ με κύριο αίτημα να σταματήσει η προσάρτηση παλαιστινιακών εδαφών στο Ισραήλ..
 
Στις 19.00 Στο πάρκο του ΕΚΘ αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν πορεία ενάντια στις απαγωγές-pushbacs και τις εξώσεις μεταναστ(ρι)ών.
 
Σημείωση: Οι ανακοινώσεις για τις συγκεντρώσεις - πορείες - απεργίες στη Θεσσαλονίκη που δημοσιεύονται στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις - αφίσες - email ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης
 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ