{ Τελευταία νέα }

Συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου στη ΘεσσαλονίκηΤέσσερις συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου

Συγκεκριμένα,
στις 8:30 θα συγκεντρωθούν έξω από το ΥΜΑΘ μέλη της πρωτοβουλίας μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων Θεσσαλονίκης  με κύριο αίτημα, τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεών τους.
Στις 9:00 είναι η συγκέντρωση της επιτροπής κατοίκων Τούμπας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στη ΧΑΝΘ για προβλήματα ηλεκτροδότησης σε άτομα.
Στις 13:00 μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο  ως ένδειξη αλληλεγγύης στον γιατρό Γ. Κ. και ενάντια στην οδηγία του ΕΚΑΒ να συνοδεύονται τα ασθενοφόρα απο περιπολικά όταν πρόκειται για περιστατικά σε δομές προσφύγων.
Στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το ΥΜΑΘ κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος.
 
Σημείωση: Οι ανακοινώσεις για τις συγκεντρώσεις - πορείες - απεργίες στη Θεσσαλονίκη που δημοσιεύονται στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις - αφίσες - email ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.
 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ