{ Καλά νέα }

Σώος εντοπίστηκε στην Πάλιουρα Επανομής ο Γιάννης Κ.


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Σώος εντοπίστηκε  στην Πάλιουρα Επανομής ο Γιάννης Κ.Ο ανήλικος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, αλλά εξαντλημένος στην παραλία της Πάλιουρας Επανομής από μία γυναίκα η οποία και ενημέρωσε τις αρχές

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Γιάννη Κ. από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαμόγελο του Παιδιού.
 
Ο ανήλικος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, αλλά εξαντλημένος στην παραλία της Πάλιουρας Επανομής από μία γυναίκα η οποία και ενημέρωσε τις αρχές. Καθοριστικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδιού, καθώς πολίτης είδε τον ανήλικο να περιφέρεται στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής και κάλεσε αμέσως στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, δίνοντας την αντίστοιχη πληροφορία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 16χρονος  παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα και  κατέληξε στην Πάλιουρα, αφού το τελευταίο «στίγμα» δηλώθηκε στον Ποταμό Επανομής.  Στήθηκε  επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος με τη συνδρομή διασωστικού σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για προληπτικούς λόγους και είναι ασφαλής.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ