{ Παιδί }

Summer Camp 2019 στη Θεσσαλονίκη από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης


Κατηγορίες: Παιδί

Summer Camp 2019 στη Θεσσαλονίκη από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και ΕκπαίδευσηςΑυτό το καλοκαίρι μια ομάδα παιδιών θα κάνει διακοπές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παίζοντας και συμμετέχοντας σε δημιουργικές και βιωματικές δράσεις.

Αυτό το καλοκαίρι μια ομάδα παιδιών θα κάνει  διακοπές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παίζοντας και συμμετέχοντας σε δημιουργικές και βιωματικές δράσεις. Μέσα από την επαφή με υλικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους και βιβλιοθήκες θα κάνουμε μια δροσερή βουτιά στον κόσμο της γνώσης, της τέχνης και της δημιουργίας. 
Τα παιδιά θα έχουν με εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική κίνηση, αφηγήσεις παραμυθιών και λογοτεχνικής παιδείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.
 
Περίοδοι διεξαγωγής:   1/7-5/7, 8/7-12/7, 15/7-19/7, 26/8-30/8, 2/9-6/9
Κάθε περίοδος έχει διάρκεια πέντε (5) εργασίμων ημερών (από Δευτέρα έως Παρασκευή ) από 10:00 έως 13:00, 
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών
Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: σακίδιο, παγούρι, καπέλο και άνετα ρούχα.
Το κόστος συμμετοχής είναι ογδόντα 40 ευρώ, Επίσης προβλέπεται έκπτωση στα αδέλφια και στη συμμετοχή σε περισσότερες από μία περιόδους.
Το ημερήσιο κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιπάτους σε σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής με βιωματικές δράσεις και δημιουργικές δραστηριότητες.
 
Πλατεία Ιπποδρομίου 2, Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3250341, [email protected]
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ