{ Τελευταία νέα }

Στις πληγείσες περιοχές στην Εύβοια τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός, σήμερα στις 15:00 συμμετέχει στo Συνέδριο Δωρητών για το Λίβανο


Κατηγορίες: Πολιτική

Στις πληγείσες περιοχές στην Εύβοια τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός, σήμερα στις 15:00 συμμετέχει στo Συνέδριο Δωρητών για το ΛίβανοΕνημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή, είπε ο κ. Μητσοτάκης

Στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας θα μεταβεί αύριο Δευτέρα 10 Αυγούστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτησή του στο twitter, o Πρωθυπουργός εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τα θύματα της θεομηνίας στο νησί.

H ανάρτηση του Πρωθυοπυργού στο twitter:
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους.
Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή».

Σήμερα στις 15.00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Γαλλίας Emmanuel Macron, θα συμμετάσχει  μέσω τηλεδιάσκεψης, στο Συνέδριο υπό την αιγίδα της Γαλλικής Δημοκρατίας και του ΟΗΕ με αντικείμενο τη βοήθεια και ενίσχυση του λαού του Λιβάνου.
Μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχουν ακόμη ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Abdel Fattah El-Sisi, o Βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah II, οι Πρωθυπουργοί της Ιταλίας Giuseppe Conte και της Ισπανίας Pedro Sánchez, o Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel και ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Heiko Maas.

 

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ