{ Τελευταία νέα }

Στιγμές τρόμου για Σχοινά-Γαρμπή. Τους λήστεψαν τους έδεσαν και τους απείλησαν


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Στιγμές τρόμου για Σχοινά-Γαρμπή. Τους λήστεψαν τους έδεσαν και τους απείλησανΘύματα τεσσάρων ενόπλων ληστών έπεσαν Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή στο σπίτι τους

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή για την Καίτη Γαρμπή και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, τους έδεσαν και έκλεψαν. 
Σύμφωνα με όσα έσουν γίνει γνωστά,  η τραγουδίστρια επέστρεφε απο κέντρο που εμφανίζεται στο σπίτι της και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της μπροστά απο το σπίτι της,  τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν, την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι.
Στο σπίτι βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς. Οι δράστες έδεσαν το ζευγάρι και σύμφωνα με πληροφορίες απείλησαν τον γνωστό τραγουδιστή πως θα του “φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι” αν δεν τους έλεγε που ήταν το χρηματοκιβώτιο.
Οι ληστές πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. 
«Ο τραγουδιστής δήλωσε στην αστυνομία πως τον έδεσαν σε μια καρέκλα και του ζητούσαν επίμονα να τους πει που υπάρχουν κρυμμένα χρήματα. Αρχικά δεν τους έλεγε τίποτα, με αποτέλεσμα οι δράστες να του πουν, όπως ο ίδιος δήλωσε στην αστυνομία, ότι “θα σε φυτέψουμε με μια σφαίρα”. Υπό την απειλή του όπλου τους είπε που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Πήραν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν», είπε, μεταξύ άλλων, η Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται''.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ