{ }

Στην Παράταξη Ζέρβα ο Δημοτικός Συμβούλος Γιώργος Αβαρλής


Κατηγορίες: Δημοτικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη | Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Στην Παράταξη Ζέρβα ο Δημοτικός Συμβούλος Γιώργος ΑβαρλήςΜε τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» θα θέσει υποψηφιότητα ο κ. Γιώργος Αβαρλής.

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» θα θέσει υποψηφιότητα ο κ. Γιώργος Αβαρλής.
 
Ζέρβας : «Καλωσορίζω τον Γιώργο σε αυτήν την προσπάθεια. Οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για την πόλη, συσπειρώνονται γύρω από τη δική μας πρόταση με στόχο να συνδιαμορφώσουμε τη Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας.
 
Την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, στην παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Αβαρλής. Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας «Στην προσπάθεια να σπάσουμε τις σκηνοθετημένες κομματικές υποψηφιότητες, οι αυθεντικές δυνάμεις της πόλης, οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για αυτήν, συσπειρώνονται γύρω από τη δική μας πρόταση με στόχο να συνδιαμορφώσουμε τη Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας».  Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Τσιμισκή, σε μια συνάντηση που επιστέγασε με θετικό τρόπο τις συζητήσεις ημερών που προηγήθηκαν. «Ο Γιώργος Αβαρλής κουβαλά μαζί του μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, σαφή εικόνα για τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της πόλης, ξεκάθαρη οπτική για προτεραιότητες και τις ιεραρχήσεις. Με την παρουσία και τη δράση του έχει αποδείξει το πολιτικό και ηθικό ανάστημά του» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.
 
Από την πλευρά του ο κ. Αβαρλής τόνισε πως «η προσήλωση του Κωνσταντίνου στα αυτοδιοικητικά ζητήματα, στα προβλήματα της Θεσσαλονίκης αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την οπισθοχώρηση, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στις υστερήσεις». Στο πλαίσιο της ένταξής του στο ψηφοδέλτιο ο κ. Αβαρλής τόνισε  πως «η παράταξη "ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ'' φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς μιας πόλης που είναι αποφασισμένη, σε πείσμα άλλων κέντρων εντός και εκτός αυτής, να αγωνιστεί, να βελτιωθεί, να γίνει μία πόλη πρότυπο, μία πόλη πρωταγωνίστρια».
 
Ο Γιώργος  Αβαρλής είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΕ του ΑΠΘ. Συμμετείχε στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα.. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών.
Είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ