{ Μουσική }

Stefan Biniak @ Μπαρ Θερμαϊκός


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Stefan Biniak @ Μπαρ Θερμαϊκός

Χώρος: Μπαρ Θερμαϊκός
Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 21, 54623
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μπαρ Θερμαϊκός
Τιμή: από 0.00

Πότε: 10/02/2019
Ώρα έναρξης: 18:30

Από τα θρυλικά πάρτι του Βερολίνου κατευθείαν στο Θερμαϊκό και στη… Νύμφη του! Ο Stefan Biniak επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα DJ set για 2η φορά!

Για 2η φορά στα decks του Μπαρ Θερμαϊκός ο αγαπημένος Stefan Biniak / NXTOU / Berlin!
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για μια βράδια με πολύ House μουσική και μοναδικά Cocktails, ανοίγοντας τον κύκλο των events για την χειμερινή περίοδο...

Throbs#3 w/Stefan Biniak [Berlin,DE]
@  Μπαρ Θερμαϊκός

Μαζί του οι Εkonpale & Vajohn
Κυριακή 10/2 στις 6:30 μ.μ.
Ώρα έναρξης 18:30
Είσοδος ελεύθερη

STEFAN BINIAK :
Από τα θρυλικά πάρτι του Βερολίνου κατευθείαν στο Θερμαϊκό και στη… Νύμφη του! Ο Stefan Biniak επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα DJ set για 2η φορά!

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, η κλίση του Stefan προς το beatmaking φάνηκε από νωρίς. Καθοριστικός παράγοντας ήταν, φυσικά, και η γενέτειρά του. Δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερη πόλη για να ακολουθήσει τις μουσικές του κατευθύνσεις από τη γερμανική πρωτεύουσα, που δεν κοιμάται ποτέ.

Στις αρχές του 2013 μάς πρωτοσυστήθηκε με το Read All About It, ένα (deep) house bootleg κομμάτι που τους επόμενους μήνες σχεδόν μονοπώλησε τα playlists σε ραδιόφωνα, beach bars και clubs ανά την Ευρώπη. Το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους πραγματοποίησε μία εκτεταμένη tour στη χώρα μας επικυρώνοντας έτσι την καλή σχέση του που ήδη είχε δημιουργήσει με τους Έλληνες fans της electronica μουσικής.

Πλέον, εν έτει 2018, ο Βερολινέζος έχει πολύ περισσότερους άσσους στο μανίκι, μεταξύ των οποίων δεκάδες μελωδικά remixes, πρωτότυπες συνθέσεις και συμμετοχές σε compilations και podcasts (ένα εκ των οποίων με την υπογραφή του “γίγαντα” Tiësto).

Υπάρχει όμως και κάτι που είναι ίδιο με τότε: η νεανική ενέργειά του και η αφοσίωσή του σε ένα όσο το δυνατόν πιο αψεγάδιαστο ηχητικό αποτέλεσμα. Μία βόλτα από το Μπαρ Θερμαϊκός - Thermaikos Bar την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου αρκεί για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ