{ Εκπαίδευση }

Σμαράγδα Λιάτσικου: H εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών από τον Βόλο με 19.435 μόρια κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση | Τελευταία νέα

Σμαράγδα Λιάτσικου: H  εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών από τον Βόλο με 19.435 μόρια κάνει το όνειρό της πραγματικότηταΗ Σμαράγδα Λιάτσικου με την υψηλότατη βαθμολογία που συγκέντρωσε, θα εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, που ήταν και ο πρώταρχικός της στόχος.

Το όνειρό της θα κάνει πραγματικότητα Βολιώτισσα μητέρα, και εργαζόμενη και απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες, συγκεντρώνοντας 19.435 μόρια!
 
Η Σμαράγδα Λιάτσικου με την υψηλότατη βαθμολογία που συγκέντρωσε, θα εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, που ήταν και ο πρώταρχικός της στόχος.
 
Η Σμαράγδα, με μόλις δύο χρόνια φοίτηση στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, χωρίς φροντιστήριο, σκληρά εργαζόμενη παράλληλα σε κλινική και έχοντας και την ευθύνη φροντίδας της οικογένειά της, κατόρθωσε να φτάσει ψηλά στη βαθμολογία των Πανελληνίων Εξετάσεων.
 
Μάλιστα, είναι πρόεδρος του Συλλόγου Υγειονομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και της Δομής Ισότητας του Ε.Κ.Β. 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ